Super League Nederland Speelronde 9: Oranjebar 1 wint, Oranjebar 2 verliest

Zwarte dag voor Oranjebar teams. Beiden verliezen hun uitwedstrijd.

 

Na speelronde 9 dit afgelopen weekend in de Super League Nederland kan de tussenstand halverwege de competitie worden opgemaakt.

Hoofdklasse
Oranjebar 1wist haar thuiswedstrijd tegen Bosgenoegen te winnen waarmee een laatste sprankje hoop op een goede eindklassering weer gloort. Met  6-4 werd afgerekend met de directe concurrent. Koploper Dibo Darts leverde een punt in bij Kleine Eik DSWN Den Haag (5-5) en houdt een marge van 6 punten op de achtervolgers over na dit weekeind. Ook de nummer 2, Goudenregenbar Sterkdarts 1, speelde gelijk.  Dit keer wist de Schot de Hagenezen op 5-5 te houden. Goudenregenbar Sterkdarts 2 wist wel te winnen. In de thuiswedstrijd werd met 9-1 uitgehaald tegen Red Alert Bet Kolen. Café de Rietplas was dit weekend vrij.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 wist thuis niet te winnen van Dart Team Venlo. De gasten namen een 3-7 overwinning mee naar huis. Koploper De Zwaantjes kende geen probleem met Goudenregenbar Sterkdarts 5 en boekten een overtuigende 7-3 zege. Dit in tegenstelling tot de nummer twee De Fanatics uit Weert. Zij liepen in Tilburg tegen een 7-3 nederlaag op bij Real Magic. Oranjestad United zorgde bijna voor een stunt tegen Hemeco-d’n Beer Rosmalen. Op het nippertje wisten de gasten een 4-6 zege uit het vuur te slepen en moest Oranjestad weer een verliespartij noteren. Als laatste wedstrijd stond Eetcafé Modern tegen Café Kafé Doetinchem op het programma.  Het werd uiteindelijk 3-7 waarmee de zge meeging naar Doetinchem.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK