Weekendje Roemenie levert mooie resultaten op voor Oranjebar spelers

Het Romanian Darts Festival 2016 levert diverse Oranjebar speler punten op in jacht op kwalificatie voor de Winmau World Masters 2016 en Lakeside World Professional Championships 2017.

 

Van de negen Oranjebar spelers die afgelopen weekeinde afreisden naar Boekarest om deel te nemen aan de Romanian Classic Darts Open en het Romanian International Darts Open waren er 5 succesvol.

Tijdens de Romanian Classic Darts Open kon er bij de heren een 17e plaats voor Willem Mandigers worden genoteerd en zowel Davy van der Zande als Wouter Vaes wisten zelfs een 9e plaats te bereiken. Bij de dames was Anneke Kuijten succesvol met een 5e plaats.

Bij het Romanian International Darts Open was er alleen in het heren toernooi succes voor de Oranjebar spelers. Opnieuw werd Willem Mandigers 17e, net als Roel Donkers die zich steeds meer op zijn gemak voelt op de Internationale Evenementen. Davy van der Zande deed de beste zaken met opnieuw een 9e plaats.

 

Komend weekend staat het volgende evenement al weer voor de deur. Het Dutch Open zal dan worden gespeeld en hier zullen bovenstaande spelers evenals veel andere Oranjebar spelers vertegenwoordigt zijn. Het evenement speelt zich af in de Bonte Wever in Assen en de singles worden gespeeld op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK