Super League Nederland: Speelronde 7 met thuiswedstrijd voor OB2 en OB3

Zaterdag Super League Nederland speelronde 7 met om 13:00 uur 2 wedstrijden in de Oranjebar Mariahout;

 

Oranjebar 1: In de hoofdklasse moet Oranjebar 1 het opnemen tegen de Vrijbuiter in Apeldoorn. Beide teams wonnen hun vorige wedstrijd en zullen morgen vol voor de winst gaan. Koploper Havenzicht kann niet van de eerste plaats worden afgestoten omdat ze vier punten voor staan op nummer twee Kjelvik. Havenzicht speelt tegen de nummer drie The Switch DSWN Den Haag dat afgelopen week vrij was. Het sterrenteam Kjelvik gaat op bezoek bij het lastige L&L Nederhemert en is er op gebrand om de misstap van de vorige ronde te herstellen. De laatste wedstrijd gaat tussen de nummers zeven en acht: Café de Oale Jan ontvangt Café de Schot. Beide hebben de punten hard nodig om uit de degradatiezone te raken.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 krijgt thuis Koetshuis Reek op bezoek wn moet in staat worden geacht punten te pakken. Koploper Sterkdarts/ L&L Nederhemert reist af naar Venlo voor de uitwedstrijd tegen HCM Dart Team Venlo. Als de mannen uit Nederhemert een steekje laten vallen dan staan Bojangles en DAS Dongen klaar om de koppositie over te nemen. Bojangles gaat op bezoek bij Red Alert dat het ook prima doet sinds ze Jeffrey Sparidaans hebben ingelijfd. DAS Dongen krijgt de Zwaantjes op bezoek. De laatste wedstrijd is die tussen Fanatics Weert en Real Magic.

 

Oranjebar 3:  Oranjebar 3 staat drie punten los op zowel DC Ambiance als Sportcafé de Mookies en kan het verschil met de Mookies in een rechtstreeks duel naar 6 punten tillen. DC Ambiance speelt thuis tegen nummer vier Nelly’s Café en blijft op de loer liggen om de koppositie over te nemen. Voor de Pepersteeg is het noodzakelijk om thuis de eerste punten te pakken tegen Café de Schot 2. United gaat op bezoek in Dordrecht bij de Walrus en tenslotte ontvangt ’t Pleintje Sonny’s Darts.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK