Super League Nederland Speelronde 2: Oranjebar 1 verplettert Oranjebar 3, Oranjebar 2 pakt 1e punt

Oranjebar 1 haalt uit tegen Oranjebar 3 in Mariahout en Oranjebar 2 laat kans op winst liggen maar pakt eerste punt in Den Haag.

 

De tweede speelronde van de Super League Nederland competitie was gepland op de finaledag van de Europese Kampioenschappen waardoor de spelers de mooie prestaties van het Nederlands team niet live konden meemaken. Opnieuw een compleet programma voor alle klassen zodat na vandaag de eerste aanwijzingen voor het verloop van de competitie kunnen worden opgemaakt.

 

Hoofdklasse
In Mariahout mochten Oranjebar 1 en Oranjebar 3 het tegen elkaar opnemen. In deze wedstrijd liet Oranjebar 1 de spierballen zien en maakte met 9-1 gehakt van Oranjebar 3 dat geen schim meer is van het topteam dat afgelopen seizoen nog meedeed om de prijzen. Hoogste tijd voor captain Roel Donkers om zijn selectie uit te breiden zodat spelers die niet thuis geven vervangen kunnen worden. De Hagenezen van The Switch/DSWN Den Haag moesten op bezoek bij Café de Rietplas.  Het gemis van Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk die PDC verplichtingen hadden kon niet worden gecompenseerd door de reserves met een gelukkige 5-5 uitslag tot gevolg. Hiermee lijkt The Switch/DSWN Den Haag toch kwetsbaar. Vrijbuiter/Cashino 1 kreeg thuis in Apeldoorn de deksel op de neus van de bezoekers Real Magic dat met een 4-6 overwinning de punten meenam naar Tilburg. Wellicht dat de Apeldoorners nu gewaarschuwd zijn en weer met de benen op de grond staan. Café Kremer kreeg Café de Schot 1 op bezoek dat deze ronde zijn eerste wedstrijd speelde. Een spannende wedstrijd monde uit in een benauwde 6-4 winst voor het thuisteam. DIBO Darts was deze week vrij.

Overgangsklasse B
In overgangsklasse B moest Oranjebar 2 afreizen naar Den Haag waar het speelde tegen Sterkdarts Goudenregenbar 2. Het team Sterkdarts Goudenregenbar 2 lijkt het team van de comebacks te gaan worden. Tot aan de solo wedstrijd wisten de mannen uit Mariahout iedere keer de snel genomen 0-5 voorsprong te behouden maar helaas wist Nico Thissen de volle winst niet over de streep te trekken. In de solo was Anton Wattez net even te sterk en stelde daarmee het tweede gelijkspel voor de Hagenezen veilig. Oranjebar 2 kon toch tevreden zijn want het lek lijkt boven en er werd als team gepresteerd met een 5-5- uitslag als beloning en niet te vergeten het 1e punt van deze competitie. De Zwaantjes wisten met maarliefst 9-1 te winnen van L&L en Café Kafé won knap met 6-4 van DC Ambiance. Red Alert staat derde na een 5-5 gelijkspel tegen de Fanatics. Na vorige week teruggekomen te zijn van een 5-0 achterstand boog het team nu een 5-3 achterstand om in een gelijkspel. Ook Dart Team Venlo noteerde een overwinning: Café d’n Beer werd in eigen huis met 7-3 verslagen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK