Oranjebar De Zaak Ranking '14-'15; Benito van de Pas pakt zege tijdens openingsdag

Oranjebar De Zaak Ranking; Benito van de Pas verantwoordelijk voor tweede ‘Whitewash” van Roger Janssen in een finale binnen 14 dagen.

 

Zondag werd de eerste de Oranjebar De Zaak Ranking gespeeld in het Brabantse dartcafé de Oranjebar. De eerste editie is van start gegaan met 34 deelnemers. Het toernooi begon met een groepsfase waarna de nummers 1 en 2 uit de poules naar de winnaarsronde gaan en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde. Voor de nummers 1 t/m 3 van beide rondes was er een dagprijs te verdienen naast punten voor de eindranking die bepalend is voor deelname aan de finaledag.

 

In de finale van het A toernooi zagen we een Nederland – België finale tussen van de Pas en Roger Janssen. De jonge Tilburger was oppermachtig en gunde Janssen geen leg. Met een gemiddelde van 95.94 wist van de Pas met 6-0 de eerste ranking op zijn naam te schrijven. Leo Hendriks en Rick de Boer miste net de trein naar het hoogste podium, beide verloren de halve finales.

 

In de verliezersronde was Arno Louwers oppermachtig, hij won met 4-1 van Oswin Streden. Ferry de Ling en de Belg Patrick Sterks verloren bij de laatste vier in de B ronde.

 

Uitslag WR van speeldag 1: 1. Benito van de Pas 2. Roger Janssen 3. Leo Hendriks en Rick de Boer.

Uitslag VR van speeldag 1: 1. Arno Louwers 2. Oswin Streden 3. Ferry de Ling en Patrick Sterks.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar De Zaak Ranking ’14-’15 wordt gespeeld op zondag 12 oktober 2014 in Café De Zaak te Geldrop. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 12:30 uur. Aanvang van het toernooi is 13:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK