Super League Nederland Speelronde 16: Weekend van de waarheid voor alle Oranjebar teams

SLN Speelweek 16; OB 1 thuis tegen Havenzicht 1 en OB 3 in Apeldoorn tegen Cashino Vrijbuiter 1, beiden moeten winnen om in de race te blijven voor kampioenschap.

 

Hoofdklasse
Beide teams van de Oranjebar in de hoofdklasse zijn nog in de race voor het kampioenschap. Koploper Kjelvik staat twee verliespunten voor op Oranjebar 3 en vier verliespunten op Oranjebar 1. In Mariahout neemt Oranjebar 1 het morgen op tegen Havenzicht 1 en moeten winnen om kans te blijven houden op het kampioenschap en zijn daarbij ook nog afhankelijk van het morsen van punten door koploper Kjelvik Darts. Oranjebar 2 moet de uitwedstrijd tegen Cashino Vrijbuiter 1 winnen om de kans op het kampioenschap in eigen hand te houden; bij winst zal het kampioenschap op 10 mei in Mariahout, waar Oranjebar 3 en Kjelvik Darts dan tegenover elkaar staan, worden beslist. Ook voor koploper Kjelvik Darts staat de druk er vol op want zij moeten dit weekend op bezoek bij Café Kremer en mogen geen punten meer morsen. Het jeugdige team van The Switch/DSWN Den Haag mag in een thuiswedstrijd in Scheveningen tegen degradant SterkDarts/L&L Nederhemert het zelfvertrouwen weer oppoetsen.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 gaat op bezoek bij directe concurrent voor behoud in de SLN, de Fanatics in Weert. Bij winst is er nog van alles mogelijk maar als er puntverlies wordt gelden kan degradatie vrijwel onmogelijk worden afgewend. Bovenin de overgangsklasse B lijkt de beslissing om het kampioenschap uitgesteld te worden tot de laatste speeldag. Het verschil tussen Real Magic en Red Alert Bet Kolen is namelijk slechts twee punten. Beiden kunnen zich geen fouten meer veroorloven. Real Magic gaat zaterdag op bezoek bij Café d’n Beer in Rosmalen dat het met een derde plaats prima doet als debutant. Red Alert Bet Kolen speelt thuis tegen HCM Dart Team Venlo. Verder spelen de Zwaantjes tegen de Ganzerik en speelt Café Kafé thuis tegen de Romein.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK