Super League Nederland Speelronde 16: Oranjebar 2 en 3 boeken geweldige overwinning

Resultaten Oranjebar 2 en 3 in speelweek 16 van de Super League Nederland geven reden tot vreugde. Oranjebar 1 speelt niet en ziet concurrentie langs zij komen.

 

Vandaag stond speelweek 16 op het programma. Ondanks dat Oranjebar 1 vrij was en de teams van Oranjebar 2 en 3 beiden degradatie niet meer kunnen ontlopen zijn de spelers optimaal gemotiveerd om in de laatste wedstrijden een goed resultaat neer te zetten.

 

Hoofdklasse
Omdat Oranjebar 1 een vrije week had, kon Dibo Darts op gelijke hoogte komen. Dibo speelde tegen Café Kremer en wist een 7-3 winst binnen te halen. The Switch DSWN Den Haag verstevigde hun derde plaats door met 8-2 te winnen van Café de Schot 1. Oranjebar 3 won met 7-3 van Real Magic. Tenslotte was Vrijbuiter Cashino 1 met 6-4 te sterk voor Café de Rietplas. Op 13 juni wordt het Super League Nederland seizoen afgesloten in Harderwijk waar twee speelweken worden afgewerkt. Dibo Darts begint tegen Vrijbuiter Cashino 1 en Oranjebar 1 neemt het eerst op tegen Café de Rietplas. In de laatste wedstrijd van de competitie op deze dag spelen Dibo Darts en Oranjebar 1, indien beide hun wedstrijd hebben gewonnen, tegen elkaar voor het kampioenschap in de Hoofdklasse.

Overgangsklasse B
In overgangsklasse B gaan de Zwaantjes na dit weekend alleen aan kop met een voorsprong van twee punten. Ze behaalden zelf een zwaar bevochten overwinning op Café Kafé (6-4) en zagen Red Alert Bet Kolen niet verder komen dan een 5-5 gelijkspel tegen Sterkdarts Goudenregenbar 2. Hetzelfde mooie scenario als in de hoofdklasse doet zich voor: de teams spelen in de laatste wedstrijd in Harderwijk tegen elkaar. Oranjebar 2 won met 9-1 van Café Ambiance en L&L Nederhemert tegen Dart Team Venlo werd 5-5. Tenslotte wonnen de Fanatics met 6-4 van Café d’n Beer.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK