1ste ronde TPC speeldag 1; zes spelers nog ongeslagen

Tijdens de eerste speeldag van de eerste ronde van de TOP Players Competition 2015 bleven zes spelers ongeslagen. Braulio Roncero begint met 4 zeges op rij, de overige vijf wisten drie keer te winnen.

 

Tijdens de afgelopen twee weken zijn in alle vier de groepen van de TOP Players Competition 2015 de eerste van de twee speeldagen die deze ronde in beslag neemt gespeeld. Slechts zes deelnemende spelers wisten ongeslagen te blijven. Toon Greebe, Braulio Roncero, Michel van der Horst, Roel Donkers, Mark Brouwers en Barry Zander hebben zich dankzij dit resultaat zo goed als verzekerd van deelname aan de volgende ronde en zullen op de tweede speeldag alleen nog strijden voor een zo goed mogelijke uitgangspositie in de volgende ronde. De eerste vier spelers die doorgaan zullen immers in de volgende ronde geplaatst zijn en niet uitkomen tegen de overige top 3 uit hun groep van deze ronde.

 

Door diverse omstandigheden waren een aantal spelers absent (o.a. Willem Mandigers en Wouter Vaes die deelnamen aan het WK Softip in de USA) . Hierdoor zullen deze spelers aan de bak moeten want dit betekent dat zij negen wedstrijden op een avond moeten spelen wat een flinke aanslag is op de conditie. Ook voor de overige spelers is het alle hens aan dek en kunnen er verrassende uitslagen worden verwacht. Het strakke speelschema en het grote aantal deelnemers kan ook nog tot een aantal wedstrijdclaims leiden omdat de tegenstander niet of niet op tijd aanwezig is. Dit alles brengt een mooie strijd om de plaatsen in de volgende ronde.

 

De groepen A en B zullen donderdag 4 juni aanstaande hun laatste wedstrijden van de eerste ronde gaan spelen.

De groepen C en D spelen hun laatste wedstrijden van de eerste ronde op donderdag 11 juni aanstaande.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK