Super League Nederland Speelronde 16: Blijft Oranjebar 3 ongeslagen?

 Morgen staan er alleen wedstrijden in de overgangsklassen op het programma in de 16e speelweek van de Super League; Oranjebar 2 is vrijgesteld omdat de tegenstander is teruggetrokken en Oranjebar 3 speelt een uitwedstrijd .

 

Oranjebar 2: Sterkdarts/L&L Nederhemert is al kampioen in de overgangsklasse B waardoor de overige teams moeten strijden voor de tweede en derde plaats. Oranjebar 2 maakt nog kans op de derde plaats maar zal hiervoor de twee volgende wedstrijden moeten winnen aangezien zij deze week vrij zijn. Red Alert Bet Kolen staat op dit moment tweede en zij spelen morgen uit tegen Bojangles. Nummer drie DAS Dongen gaat op bezoek bij hekkensluiter de Zwaantjes. Ook in de onderste regionen is het spannend. Omdat ’t Koetshuis zich terug heeft getrokken uit de competitie degradeert er niemand direct uit deze klasse. De nummer negen zal een promotie/ degradatie duel moeten spelen. HCM Dart Team Venlo speelt morgen tegen de kampioen Sterkdarts. Real Magic krijgt de Fanatics op bezoek. Bojangles en De Zwaantjes spelen zoals gezegd tegen de nummers twee en drie.

 

Oranjebar 3:  Ook in overgangsklasse C is het onderin erg spannend. De Pepersteeg en United gaan onderling uitmaken wie er direct degradeert en wie er promotie/ degradatie gaat spelen. Beiden staan op 3 punten en spelen in de volgende speelronde tegen elkaar. Deze week gaat Kampioen Oranje Bar 3 met een sterk uitgedunde selectie op bezoek bij de Mookies, maar liefst 3 basisspelers – Michel van der Horst, Ron Meulenkamp en Davy van de Zande – ontbreken vanwege het Open Polen. DC Ambiance maakt de verre reis naar Obdam voor de wedstrijd tegen Nelly’s Café en Sonny’s Darts ontvangt ’t Pleintje uit Stampersgat. Tenslotte gaat De Pepersteeg op bezoek in Zaandam bij de Schot 2 en speelt United een thuiswedstrijd tegen de Walrus uit Dordrecht.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK