Super League Nederland speelronde 15; Oranjebar 1 Mariahout pakt de draad weer op met winst in uitwedstrijd tegen Winsum Sneek.

De vijftiende speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de Super League Nederland staat gepland voor zaterdag 20 april 2024.

Hoofdklasse
De mannen van Oranjebar 1 Mariahout hebben net op tijd de draad weer opgepakt met oog op handhaving in de Hoofdklasse. Via een knappe maar nipte 4-6 overwinning bij Team Winsum Sneek in Friesland konden drie belangrijke punten worden bijgeschreven waardoor er een gaatje is met de grote lijst van degradatie kandidaten. Een hoofdrol was weggelegd voor Jermaine Wattimena die zijn single en de captainsgame wist te winnen wat opgeteld bij de 4 koppelzeges voldoende was voor de winst. De Goudenregenbar is voor het tweede achtereenvolgende seizoen kampioen geworden in de Hoofdklasse. De ploeg uit Den Haag stelde het kampioenschap zaterdag veilig op bezoek bij de nummer twee: Café De Dissel. De thuisploeg werd slechts één winstpartij gegund: 1-9 voor Goudenregenbar. Inmiddels heeft de kampioen tien punten voorsprong en zijn ze in de resterende drie wedstrijden dus niet meer in te halen. De nummer drie van de Hoofdklasse, Gouwetéén-Hemeco verloor afgelopen weekend hun uitwedstrijd van Bosgenoegen dat in eigen huis met 6-4 te sterk was. Onderin de Hoofdklasse is de spanning nog om te snijden. Omdat Dart Team Venlo thuis overtuigend won van DKE RW Repair (8-2) en ook SLT Langhenkel vastgoed drie punten pakte tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars, is het verschil miniem. Tussen de nummer laatst (’t Vrijthof) en de nummer zes (Oranjebar) zitten slechts vier punten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK