Super League Nederland Speelronde 12: Oranjebar 1 wint weer, Oranjebar 2 & 3 in degradatiegevaar

Oranjebar 1 wint en blijft op koers naar kampioenschap in de Hoofdklasse. Oranjebar 2 en 3 verliezen opnieuw met grote cijfers en zien degradatie tegemoet.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek nummer 12 in de Super League Nederland. Met nog zes speelronden te gaan wordt het verschil tussen winnaars en verliezers duidelijk zichtbaar in de ranglijst.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 is bezig aan een fantastische reeks. Sinds speelweek twee werd er niet meer verloren en slechts twee keer gelijk gespeeld. Afgelopen zaterdag werd Real Magic met 6-4 verslagen. DIBO Darts heeft drie verliespunten meer dan Oranjebar 1. Dat waren er bijna meer geweest, want tegen The Switch DSWN Den Haag keken ze na de singles tegen een 4-1 achterstand aan. De spelers van DIBO Darts toonde echter karakter en wisten de stand om te buigen tot een 6-4 overwinning. Café de Schot 1 wist een uiterst belangrijke zege te pakken tegen de Cashino Vrijbuiter 1. In Apeldoorn werd het 7-3 voor de Zaandammers die daarmee naar de ‘veilige’ zesde plek zijn geklommen. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse eindigde in een 9-1 winst voor Café de Rietplas tegen Oranjebar 3dat gedoemd lijkt te degraderen.

Overgangsklasse B
In de uitwedstrijd in Eindhoven kreeg Oranjebar 2 met 8-2 klop van de Zwaantjes waardoor zij opklimmen naar de eerste plaats op de ranglijst. Red Alert Bet Kolen wist opnieuw niet te winnen. Tegen Café d’n Beer uit Rosmalen redde Jeffrey Sparidaans een punt door Gino Vos in de solo te kloppen. Met 27 punten uit 12 wedstrijden voor beide teams wordt het ongekend spannend. Dart Team Venlo wist een knappe zege te pakken tegen Café Kafé; het werd  6-4 voor Venlo. De Fanatics wonnen in Weert met 8-2 van L&L Nederhemert, o.a. met een 170 finish van Davyd Venken. Tenslotte speelden Sterkdarts Goudenregenbar 2 en Café Ambiance gelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK