Super League Nederland Speelronde 11: Nipte overwinning Oranjebar SLN 1 in thuiswedstrijd

Oranjebar SLN 1 sleept zwaar bevochten overwinning uit het vuur na dartspektakel tegen  ’t Vrijthof Allstars in thuiswedstrijd. Yoeri Duijster wordt man van de wedstrijd met 141 finish en 6 maximale scores.

 

Afgelopen zaterdag stond speelweek 11 alweer op het programma voor de Super League Nederland teams.

Alweer voor de 11e speelweek op rij werd de Big Fish gegooid. Afgelopen zaterdag waren het zelfs drie spelers die de 170-finish wisten te gooien, te weten Wouter Rietveld, Martijn Soentjens en Patrick van de Boogaard. Dave Proosten wist met 11 maximale scores, de meeste 180-ers te gooien deze speelronde.

Hoofdklasse:
De mannen van Oranjebar 1 houden aansluiting in de race om de titel. Dankzij een spannende 6-4 zege op ‘t Vrijthof Allstars, staan zij maar 3 punten achter op de koplopers. Man van de wedstrijd was Yoeri Duijster met een 141 finish en 6 maximale scores, de hoogste finish ging naar Jeremy van de Winkel met 164. Café De Dissel had een prima zaterdag en wist de koppositie te veroveren. Zelf wonnen de mannen uit Staphorst met 10-0 van DeDartshop, terwijl concurrent Bosgenoegen thuis met 4-6 onderuit ging tegen Team Winsum Sneek. Café Santa Leiden deed hele goede zaken in strijd om handhaving door in Weert de Fanatics te verslaan , het werd 4-6. Ten slotte won DKE RW Repair van Twenty Six Urk, ook hier werd het 6-4.

 

Op de algemene SLN pagina zijn alle uitslagen en standen te vinden. Als je op een uitslag klikt kun je ook alle details (uitslagen van de wedstrijden in legs en alle 180-ers en hoge finishes) zien.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK