Carnaval 2022 in Mariahout wederom een groot succes

Oorlog of geen oorlog in Europa, de vasteloavend is weer geweest. Vorig jaar was corona nog de grote spelbreker en het jaar daarvoor een flinke storm waardoor veel georganiseerde dingen niet doorgingen. Traditioneel was het dit keer weer een groot feest in de Oranjebar, maar vanwege het virus bleef het buitenspektakel nu achterwege in Mariahout. En dat was wel even wennen.

 

Binnen in de Oranjebar was er gedurende de gehele carnavalsperiode van alles georganiseerd voor de kinderen. Het was weer een gezellige feest iedere middag en de meeste kinderen, die in grote getale aanwezig meededen waren carnavalesk gekleed. Carnavals muziek werd er afgespeeld en de zaal was omgetoverd in wat echte carnavalskleuren.

 

’s Avonds was het tijd voor de volwassenen en ook die lieten zich horen. Met een lach en een traan  lieten de meeste zich gaan waaruit bleek dat een feestje bouwen tijdens de coronamaatregelen wel was gemist maar zeker niet verleerd. Menige carnavalsvierder maakte van de gelegenheid gebruik om maar een of zelfs twee nachtjes slaap over te slaan en volop te genieten van de, mede door de Oranjebar, georganiseerde feestvreugde.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK