Super League Nederland Speelronde 11: Alle Oranjebar teams een uitwedstrijd

Zaterdag aanstaande Super League Nederland speelronde 11 met Oranjebar 1 vs The Switch DSWN Den Haag, Oranjebar 2 vs DAS Dongen en Oranjebar 3 vs DC Ambiance;

 

Oranjebar 1: In de hoofdklasse wordt speelronde 8 afgewerkt waarbij de nummers 1 t/4 van de ranglijst het opnemen tegen de nummers 5 t/m 8 van diezelfde ranglijst. Oranjebar 1 moet op bezoek bij het verassend goed presterende The Switch DSWN Den Haag en kunnen bij winst aansluiten in de kop van de ranglijst. De spelers zullen serieus hun best moeten doen tegen de jeugdige selectie van Den Haag en zijn gewaarschuwd door het resultaat uit de eerste ontmoeting die in een gelijkspel eindigde. Koploper Kjelvik Darts neemt het in een thuiswedstrijd op tegen de directe concurrent van de Oranjebar, Café de Oale Jan Coevorden, dat mits compleet in staat is om voor een verrassing te zorgen. Nummer 3, Havenzicht 1, neemt het op tegen het laag geklasseerde L&L Nederhemert 1  en Vrijbuiter Cashino 1 moet thuis tegen hekkensluiter Cafe de Schot 1 Zaandam.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 moet het deze week opnemen tegen de nummer 2 DAS Dongen. Voor de verandering spelen zij een uitwedstrijd waardoor de mannen van Oranjebar 2 wellicht extra gemotiveerd zijn om een goede prestatie neer te zetten. De Zwaantjes zullen het in een thuiswedstrijd met hun nieuwe speler Willem Mandigers opnemen tegen koploper  Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 en proberen middels een goed resultaat uit de degradatiezone te komen. In deze speelronde ook een Limburgs onderonsje; Fanatics Weert ontvangt HCM Dart Team Venlo. Verder nemen in deze ronde de degradatie kandidaten Koetshuis Reek en Real Magic het beide thuis op tegen respectievelijk Bojangles Goirle en Red Alert Bet Kolen.

 

Oranjebar 3:  Oranjebar 3 moet deze week uitspelen in St. Jansteen tegen DC Ambiance dat in de eerste helft van de competitie het enige team is geweest dat Oranjebar punten afhandig wist te maken door gelijk te spelen. Oranjebar 3 zal zichzelf bij winst  een goede dienst bewijzen daar zij dan 8 punten los komen te staan van de achtervolgers en het kampioenschap erg dichtbij komt. De nummer 3 De Walrus Dordrecht gaat op bezoek bij Café de Schot 2 in Zaandam dat zich inmiddels heeft opgewerkt tot de middenmoot en aan een goede reeks bezig is. Nelly’s Café Obdam mag thuis proberen het verschil te maken met Sonny’s Darts de Dikke Maatjes en degradatiekandidaten United en De Pepersteeg  moeten tegen respectievelijk Sportcafé de Mookies en ’t Pleintje proberen te redden wat er te redden valt zodat zij het degradatiespook kunnen ontwijken.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK