Uitslagen SLN speelronde 11; Wisselende resultaten voor de Oranjebar teams

Uitslagen 11e speelronde van de Super League Nederland; OB1 speelt gelijk OB2 verliest opnieuw en OB3 vergroot voorsprong door winst.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 werkte een spannende wedstrijd af in Den Haag. The Switch en de Oranjebar 1, dat aantrad zonder Benito van de Pas en Willy van de Wiel, hielden elkaar met 5-5 in evenwicht. Jeffrey de Zwaan wist in de beslissende solo te winnen van Joey ten Berge. Ten Berge had tot op dat moment al zijn partijen gewonnen. Zonder Wesley Harms, maar met Alan Norris, Henk Westerhof, Vincent Kamphuis en Jeffrey de Graaf won koploper Kjelvik met 8-2 van Café de Oale Jan. Lakeside deelnemer Jeffrey de Graaf won al zijn wedstrijden en gooide zes keer een maximale score. Havenzicht blijft in de buurt van Kjelvik dankzij hun overwinning bij L&L Nederhemert met 3-7. De singles werden eerlijk verdeeld onder de beide teams, maar zoals zo vaak dit seizoen liet Havenzicht zien erg sterk te zijn in de koppels. Met vier winstpartijen sleepten ze de wedstrijd binnen. Tenslotte deed Café de Schot erg goede zaken door in de uitwedstrijd tegen de Vrijbuiter 3 punten te pakken. De Zaandammers wonnen met 6-4 en wezen daarmee de laatste plaats toe aan L&L Nederhemert.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 heeft helaas niet kunnen winnen bij DAS Dongen dat in het kielzog blijft van Sterkdarts/L&L Nederhemert 2. De 4-3 voorsprong van de Oranjebar 2 werd jammer genoeg omgebogen naar een 6-4 overwinning voor DAS Dongen. Ferry Beijleveld (zeven keer 180) was de gevierde man door in de beslissende solopartij te winnen van Danny Schellekens. Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 blijft ongeslagen na dit weekend. Tegen de Zwaantjes werd het 7-3 en daarmee haalden ze alweer hun negende overwinning van het seizoen binnen. Ook de nummers drie en vier wonnen zaterdag. The Fanatics deden dat in de thuiswedstrijd tegen Dart Team Venlo (7-3) en Red Alert won het Tilburgse onderonsje tegen Real Magic met 6-4.

 

Overgangsklasse C
In de overgangsklasse C stond de wedstrijd tussen de nummers één en twee van het klassement op het programma: DC Ambiance vs Oranjebar 3. Ambiance was de enige die dit seizoen een punt van Oranjebar had weten af te snoepen, maar afgelopen zaterdag kwamen zij niet in de buurt. Alleen Geert de Vos wist een punt te pakken in de single en zag zijn team met 9-1 verliezen in eigen huis. Oranjebar 3 heeft al een voorsprong van acht punten en lijkt hard op weg naar een plaats in de hoofdklasse. Nummer drie de Walrus uit Dordrecht had op gelijke hoogte kunnen komen met Ambiance, maar ze lieten twee punten liggen tegen Café de Schot: 5-5. ’t Pleintje wist met 7-3 te winnen bij de Pepersteeg en met dezelfde cijfers wonnen de Mookies thuis van United. Tenslotte deelden Nelly’s Café en Sonny’s Darts/Dikke Maatjes de punten.


Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK