Super League Nederland Speelronde 10: Oranjebar verstevigt tweede plaats na 8-2 thuiszege

SLN Oranjebar blijft winnen in achtervolging op koploper Bosgenoegen. Deze week werd de tweede plaats zelfs verstevigd dankzij de zege op Café de Dissel.

 

De Super League Nederland competitie heeft de gang erin. Deze week was het alweer tijd voor speelronde 10, hieronder een kort verslag;

 

Hoofdklasse

In de hoofdklasse wist zowel koploper Bosgenoegen als nummer twee Oranjebar 1 een ruime overwinning te boeken. Deze twee teams lijken dan ook samen te gaan strijden voor het kampioenschap. Oranjebar 1 maakte in Mariahout korte metten met Café de Dissel via een 6-2 thuisoverwinning. Ook Bosgenoegen boekte een ruime 9-1 thuiszege tegen het onderaan staande Dartshop Leiden. Inmiddels is de strijd ter voorkoming van degradatie ook begonnen; Fanatics Weert pakte hierin een belangrijk punt dankzij het 5-5 gelijkspel tegen Red Alert Bert Kolen. Echter moeten de mannen uit Weert de komende weken nog vol aan de bak, want ook de huidige achtste plaats betekent degradatie. Hierdoor staan deDartshop.nl en Dartshop Leiden voorlopig op de negende en tiende plaats. DKE RW Repair leed thuis een stevige nederlaag tegen de gasten, Team Winsum Sneek, dat dankzij de 1-9 de derde plaats overneemt. Twenty Six Urk tenslotte boekte op Urk een solide 6-4 overwinning op DeDartshop.nl en staat nu gedeeld vierde met Haagse DKE RW Repair.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK