Oranjebar Super Ranking #32; Oswin Streden pakt tweede dagzege in 32e editie

Oranjebar Super Ranking 32 speeldag 8; Oswin Streden wint in heroïsche finale van Joey Greijn. Mysterie Box blijft dicht. Paul Hendrix wint troostfinale naar ten koste van Roland Stokmans.

 

De 32e editie van de Oranjebar Super Ranking is inmiddels gevorderd tot speeldag acht en blijft maar spelers lokken die voor verassingen zorgen.

 

De sterksten deze week waren Stan Leenders, Youri Dirks, Joey Greijn, Peter van den Broek, Nick Hendrix, Heidi Schijvens, Oswin Streden en Ruud van de Kruis. Zij mochten gaan uitmaken wie deze week om de dagzege zouden strijden. Eerst werd afscheid genomen van Nick, Ruud, Peter en Youri. Vervolgens moest Heidi afhaken na een 1-4 nederlaag tegen Oswin en was Joey met 4-2 de sterkste in de wedstrijd tegen Stan. Een mooie finale stond zodoende voor later op de avond op de rol.

 

In de verliezersronde stonden deze Paul Hendrix, Marco Binnenkamp, Roland Stokmans en Thomas Thijs in de halve finale. Thomas moest buigen voor Roland (3-0) terwijl de halve finale tussen Paul en Marco in het voordeel van Paul (2-3) werd beslist. In de finale maakte Paul met 4-2 een eind aan de aspiraties van Roland en nam de troostprijs mee naar Venray.

 

In de strijd om de dagzege greep Oswin zijn kans door Joey Greijn naar de Runner Up plaats te verwijzen en de winst mee naar Eindhoven te nemen. Met deze dagzege versterkt de oude rot zijn koppositie in het tussenklassement in de jacht op de bonus en natuurlijk een plaats op de finaledag..

 

Uitslag OSR#32 kwalificatie dag 08; 1. Oswin Streden 2. Joey Greijn 3. Stan Leenders en Heidi Schijvens.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag negen van de Oranjebar Super Ranking #32 zal worden gespeeld op 28 januari 2020. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK