Super League Nederland Speelronde 10: Oranjebar 2 wint nipt, Oranjebar komt niet in aktie

Deelnemende teams dichter bij elkaar na verrassende uitslagen in de Hoofdklasse. Oranjebar 2 doet goede zaken dankzij overwinning en behoud kans op plaats in top drie.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek 10 van de Super League Nederland. Goudenregenbar Sterkdarts 2 zorgde ervoor dat de spanning weer enigszins terug is in de hoofdklasse. Hetzelfde deden De Fanatics in overgangsklasse B!

Hoofdklasse
Het team Oranjebar 1 was deze speelweek vrij en mocht toekijken hoe de concurrentie het deed. Koploper DiboDarts is in de uitwedstrijd tegen Goudenregenbar Sterkdarts 2 tegen de eerste verliespartij van het seizoen aangelopen. De Round Robin werd met 9-8 verloren en na de singles stond de kampioen van de afgelopen twee jaar met 3-2 achter. De koppels uit Den Haag wonnen alle vier de koppelwedstrijden en daarmee de wedstrijd. Goudenregenbar Sterkdarts 2 klom daarmee naar de vierde plaats. Bosgenoegen won met 7-3 bij Café de Schot en staat weer op de tweede plaats. De achterstand op koploper DiboDarts bedraagt nog vier punten. De Kleine Eik DSWN Den Haag wist na een knappe zege op Goudenregenbar Sterkdarts 1 op te klimmen naar een derde plaats. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse tussen de Rietplas en Red Alert Bet Kolen eindigde in een gelijkspel. De Rietplas stond met 5-3 voor, maar zag de Tilburgers in de laatste solo gelijk maken.

Overgangsklasse B
De mannen van Oranje Bar 2 wisten met 4-6 de volle winst te pakken in de uitwedstrijd tegen Eetcafé Modern en kijken opnieuw naar boven. De Fanatics hebben in het hol van de leeuw gezorgd voor het eerste puntverlies van koploper de Zwaantjes. De nummer twee van overgangsklasse B won met 7-3 in Eindhoven en brengt daarmee het onderlinge verschil terug naar drie punten. Real Magic haakte aan door een 8-2 thuiszege op de nummer vier Dart Team Venlo. Café Kafé kwam met 4-0 achter tegen Hemeco d’n Beer, maar wist alsnog een punt uit het vuur te slepen. De beslissende solo werd gewonnen. Oranjestad redde een punt in de thuiswedstrijd tegen Goudenregenbar Sterkdarts 5. Ook hier was de solo beslissend..

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK