Oranjebar Super Ranking #18; Winst op eerste kwalificatiedag naar Roger Janssen

Oranjebar Super Ranking 18 van start; Roger Janssenwint ten koste van Gian van Veen. Mysteriepot met €250,= en winst in verliezersronde naar Wessel Driessen.

 

Twintig dartliefhebbers konden worden genoteerd als deelnemers tijdens de eerste kwalificatiedag van alweer de 18e editie van de Oranjebar Super Ranking. De grootste verassing was wel dat de Mysterie pot, met de maximale inhoud van €250,=, eindelijk werd gewonnen. Van de liefst zestien 101+ finishes was de 106 van Wessel Driessen de juiste. Een ander ludiek feit was dat Mark Giepmans ondanks dat hij in de onderste regionen eindigde ook verantwoordelijk was voor de hoogste finish (170).

 

Na de schifting in de groepsfase bleven deze week Nico Thissen, Roel Donkers, Patrick van Hoof, Kevin Verbakel, Roger Janssen, Oswin Streden, Gian van Veen en Ruud Thijssen over voor de kwartfinales en konden de overige deelnemers het beste van hun spel laten zien in de verliezersronde.

 

Na de kwartfinales bleven Gian, Nico, Roel en Roger over voor de dagzege en na de halve finales tussen respectievelijk Nico en Roger (1-4) en Gian en Roel (4-2) werd de finale dus een wedstrijd tussen toekomst en gevestigde orde. In afwachting van de finale konden de aanwezigen intussen naar de ontknoping in de verliezersronde kijken.

 

Hier waren het Niels Jansen en Wessel Driessen die in de finale tegenover elkaar stonden. Niels wist in de halve finale met 3-0 van Martijn van de Berg te winnen en Wessel was in zijn halve finale met 3-1 te sterk voor Wim Donkers. In de finale was Wessel deze avond een maatje te groot voor Niels en greep met een 4-1 overwinning zijn tweede prijs van deze avond.

 

In de finale van het hoofdtoernooi was de Belgische Roger Janssen eenvoudig te sterk voor het jeugdtalent Gian van Veen. Ondanks dat Gian goed tegenstand bood ging de zege met 5-2 naar de ervaren Roger die hierdoor wellicht gemotiveerd wordt om op jacht te gaan naar kwalificatie voor de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Roger Janssen 2. Gian van Veen 3. Nico Thissen en Roel Donkers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 01 maart 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK