Super League Nederland; SLN Oranjebar 1 blijft op schema, SLN Oranjebar 2 laat punt liggen

Oranjebar 1 blijft winnen in de Hoofdklasse; titel komt in zicht. Oranjebar 2 verslikt zich op laatste moment en speelt gelijk in Overgangsklasse B.

 

Afgelopen weekend is er een nieuwe speelronde in de Super League Nederland gespeeld. Hier een terugblik op de in de dertiende speelweek gespeelde wedstrijden.

 

Hoofdklasse
Koploper Oranjebar 1 heeft in de hoofdklasse geen fout gemaakt. Zij wonnen met 7-3 bij Tapperij Teun Wapenveld en blijven in de race voor prolongatie van de titel. Achtervolger Nitro Darts Sneek deed hetzelfde, Team Prima Darts werd met 7-3 verslagen. Dat betekende tegelijkertijd dat de twee laagst geklasseerde teams, Tapperij Teun Wapenveld en Team Prima Darts, geen punten pakte. H&S de Zwaantjes, de nummer 8, deed dat ook niet. Ze verloren met 6-4 van DKE RW Repair. Voor H&S de Zwaantjes is het een verloren seizoen omdat Pinkster Devils met 7-3 wist te winnen van Xtreme Sport Tilburg. De Tilburgers hebben nu zeven punten meer dan H&S de Zwaantjes. Verder won Bosgenoegen verassend ruim van Fanatics Weert met 9-1.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 heeft zichzelf tekort gedaan in hun uitwedstrijd tegen Eetcafé Modern dat een belangrijk punt wist af te snoepen door in de captainsgame gelijk te maken; eindstand 5-5. Aan de kop van overgangsklasse B is niets veranderd. De top 3 won hun wedstrijden. Koploper Dart Team Venlo had geen moeite met EDC Team Super League. Het werd 1-9. Hemeco-D’n Beer Rosmalen versloeg Oranjestad United met 7-3 en Café Kafé Doetinchem rekende via de captainsgame af met Red Alert Bet Kolen. Degradatiekandidaat Dorpsherberg No Fear verloor met 7-3 van ’t Haspeltje en is nu alleen hekkensluiter.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK