Oranjebar Super Ranking #25; Titel voor Jermaine Wattimena op finaledag, Yoeri Duijster Runner Up

Finaledag van van 25e Oranjebar Super Ranking levert winst op voor Jermaine Wattimena, Yoeri Duijster eindigt als Runner Up en Martijn van de Berg is de beste in neventoernooi.

 

De organisatie van de Oranjebar kon afgelopen dinsdag terugzien op een succesvolle finaledag van de 25e editie van de Oranjebar Super Ranking. Weliswaar waren de finalespelers voorspelbaar maar de weg die beide spelers moesten afleggen in het dubbel knock-out toernooi verliep niet eenvoudig.

 

Een flink aantal bezoekers en deelnemers konden deze avond hun hart ophalen; naast de 16 uitgenodigde spelers en de twee reservisten waren er nog een aantal spelers afgekomen op het dartspektakel waar voor die bewuste groep extra spelers ook een neventoernooi werd georganiseerd. Wellicht in de hoop de inhoud van de Mysterie Box, wat echter niet gebeurde want de winnende finish (143) werd niet gegooid

 

Zoals gezegd werd deze finaledag opnieuw gekozen voor een dubbel knock-out format zodat iedere uitgenodigde speler minimaal 2 wedstrijden speelde. De mannen die vanavond het beste darts lieten zien waren Jermaine Wattimena, die zich zonder te verliezen in de finale speelde en Yoeri Duijster, die een eerdere wedstrijd onderuit ging maar vervolgens geen wedstrijd meer verloor. Daarnaast waren ook Levi Frauenfelder en Kevin Verbakel lekker op dreef en bleven tot het laatste moment uitzicht houden op een finaleplaats.

 

De finale zou over twee wedstrijden gaan want Yoeri Duijster trok de eerst finalewedstrijd met 3-5 naar zich toe en hield hiermee zijn kans op de toernooiwinst open. Jermaine Wattimena dacht hier heel anders over en deed er in de beslissende wedstrijd nog een schepje op. Hoewel het deze avond ontbrak aan een noemenswaardig aantal maximale scores of hoge finishes waren er toch heel veel legs die tussen in 12 en binnen de 15 darts gefinished werden. Dit was ook in de beslissende wedstrijd het geval en het was Jermaine die iedere leg net even scherper was als Yoeri en met  5-0 de eindoverwinning op de 25e finaledag pakte.

 

Uitslag Finaledag OSR 25;

1. Jermaine Wattimena

2. Yoeri Duijster

3. Levi Frauenfelder en Kevin Verbakel

 

De eerste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 26 wordt gespeeld op dinsdag 27 maart 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK