Super League Nederland; Moeilijke week voor Oranjebar teams

Speelronde acht van de Super League Nederlands eindigt in mineur na gelijkspel van Oranjebar 1 en nipt verlies van Oranjebar 2.

 

Afgelopen weekend werd de achtste speelronde van de Super League Nederland gespeeld waarin de spanning in de diverse klassen is teruggekeerd.

 

Hoofdklasse
De topper tussen Oranjebar 1 en Fanatics Weert eindigde in een gelijkspel. Davyd Venken sleepte in de captainsgame een punt binnen voor de Limburgers door een beslissende leg te winnen van Andy Beatens. Hierdoor staan de mannen uit Mariahout niet langer onbedreigd alleen aan kop; Oranjebar 1 zal nu de koppositie moeten delen met Nitro Darts Sneek die  met 6-4 wonnen van Bosgenoegen. Pinkster Devils heeft uitgehaald tijdens de achtste speelronde; Team Prima Darts werd met maar liefst 10-0 verslagen. Xtreme Sport Tilburg profiteerde niet van het puntverlies van de koploper. Zij verloren van H&S De Zwaantjes met 6-4 en zien de lijstaanvoerders dus uitlopen. Tot slot eindigde het duel tussen Tapperrij Teun Wapenveld en DKE RW Repair in een remise.

 

Overgangsklasse B
Koploper Dart Team Venlo heeft deze week ternauwernood haar foutloze status weten te behouden. Dave Proosten won de beslissende leg in de captainswedstrijd van Stefaan Deprez van Oranjebar 2, waardoor het 6-4 werd. Café Kafé Doetinchem profiteerde van de nederlaag van Oranjebar 2. Door een 8-2 zege op Oranjestad United hebben zij nu de vierde plaats overgenomen van het team uit Mariahout. In de overgangsklasse B is Eetcafé Modern de winnaar geworden van de partij tussen de twee hekkensluiters. Zij waren met 7-3 te sterk voor Dorpsherberg No Fear. Eetcafé Modern staat nu op gelijke hoogte met Goudenregenbar 4, die met 7-3 verloren van Red Alert Bet Kolen. Hemeco-D’n Beer Rosmalen won tot slot ruim van ’t Haspeltje met 9-1.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK