Inschrijving voor 6e Einde Carnavals Toernooi is geopend

Het Carnaval 2018 zal door de Oranjebar voor de zesde keer met het “Einde Carnavals Darttoernooi” worden afgesloten. De inschrijving is per vandaag geopend.


De carnavalsvereniging De Heikneuters is, natuurlijk gesteund door de door hun Prins Carnaval en zijn prinses gekozen  verantwoordelijk voor het organiseren en in goede banen leiden van het Brabantse volksfeest in Peelland. De laatste vijf jaar deed de Oranjebar daar nog een schepje bovenop door het Carnavalsfeest in Mariahout af te sluiten met het “Einde Carnavals Darttoernooi” waarbij vertier voorop staat. Ook in 2018 wordt deze traditie voortgezet.

 

Helaas is het maximum aantal deelnemers op 64 gezet en gezien het succes van de afgelopen jaren i.c.m. het aantal mensen die moesten worden teleurgesteld omdat zij niet meer konden deelnemen vanwege het grote aantal aanmeldingen heeft de organisatie besloten dit jaar al op 01 december te starten met de voorinschrijvingen voor deelname te accepteren.

 

Het “Einde Carnavals Darttoernooi” zal worden gespeeld op woensdag 14 februari 2018. De Oranjebar is dan vanaf 18:oo uur geopend en het toernooi zal om ca 20:00 uur beginnen. De 1e prijs is gegarandeerd en bedraagt €250,=. Verdere informatie volgt via de Oranjebar website.

Om in te schrijven hoeft slechts een email te worden gestuurd aan info@oranjebar.nl o.v.v. Einde Carnavals Darttoernooi. Verder moet natuurlijk de naam/namen worden ingevuld van de personen die men wil aanmelden. Een andere mogelijkheid is het persoonlijk inschrijven aan de bar waar ook de inschrijfkosten kunnen worden voldaan. Een lijst met voorinschrijvingen /deelnemers zal worden gepubliceerd op de Oranjebar website.

De inschrijfkosten bedragen €10,= per persoon en dienen uiterlijk 07 februari te zijn voldaan. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de voorinschrijving en het recht op deelname.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK