Super League Nederland '16-'17; Oranjebar 1 blijft winnen, Oranjebar 2 verliest

Oranjebar 1 blijven dankzij nipte overwinning tegen De Fanatics aan de leiding in de Hoofdklasse. Oranjebar 2 doet zichzelf tekort met verlies tegen Café Kafé.

 

De Super League spelers speelden afgelopen zaterdag hun tiende speelweek. Er waren weinig opvallende uitslagen, waardoor er in de top van de klassementen niet veel veranderden.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 blijft aan kop na een benauwde zege op de hekkensluiter Fanatics. De solo tussen Andy Baetens en Davyd Venken bracht uiteindelijk de beslissing. Andy won met 4-3 en stelde daarmee de winst voor het eerste van de Oranjebar veilig. Ook concurrent Dibo Darts wist te winnen. Met maar liefst 9-1 werd Gouden Regen Bar Sterkdarts 1 verslagen. DKE RW Repair pakte belangrijke punten in Wapenveld door van Tapperij Teun te winnen met 7-3. Ook Bosgenoegen wist een uitzege te pakken. Met 2-8 waren zij te sterk voor Gouden Regen Bar Sterkdarts 2.

Overgangsklasse B
De Zwaantjes blijven op koers voor het kampioenschap. Thuis werd er met 7-3 gewonnen van Hemeco, ondanks de acht keer 180 van Hemeco speler Bjorn Fransen. De concurrentie maakte ook geen fouten, want de nummer twee tot en met vier wisten allen te winnen. Café Kafé versloeg Oranjebar 2 met 6-4. Martin Soethof was belangrijk met een solowinst op Kenny Neyens. Red Alert bet Kolen won, mede dankzij negen keer 180 van Jeffrey Sparidaans, van Café Modern met 8-2. Tenslotte won nummer vier Dart Team Venlo met 9-1 van Real Magic.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK