Oranjebar en PDB slaan opnieuw handen ineen voor kwalificatie CLoD en NL-Team selectie

Ook dit seizoen krijgen de senioren dartspelers en dartspeelsters die lid zijn van de Peelland Dart Bond  weer de kans aangeboden om een deelnamebewijs te bemachtigen en mee te doen aan de Champions League of Darts 2017 of aan de NL-Team Kwalificaties.

 

Opnieuw heeft de Peelland Dart Bond besloten om voor beide evenementen kwalificatiedagen te organiseren in samenwerking met de Oranjebar in Mariahout.

 

Voor de Champions League of Darts zijn meerdere deelnamebewijzen te verdienen; via de Road-2-CLoD Ranking in de Oranjebar in Mariahout en Dartburgt in Beek en Donk zijn er 3 heren en 2 dames deelnamebewijzen te verdienen. Let op; tijdens de speeldag van 15 april en de afsluitende kwalificatiedag op 25 juni zijn er dubbele punten te verdienen. Daarnaast zal de PDB nog een procedure starten voor de jeugdleden waarvoor ook een aantal deelnamebewijzen zijn te verdienen in de klasse junioren, meisjes en aspiranten.

 

Om namens de Peelland Dart Bond mee te kunnen doen aan de NL-Team Kwalificaties dienen de senioren zich te kwalificeren via de door de Oranjebar georganiseerde NL-Team Q-Ranking 2017. De beste twee heren en twee dames na vier toernooien zullen namens de Peelland Dart Bond worden afgevaardigd naar de door de NDB te organiseren NL-Team Kwalificatiedag.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK