Super League Nederland ’16-’17; Oranjebar 1 blijft winnen, Oranjebar 2 verliest tegen koploper

Oranjebar na winst nog drie punten verwijderd van kampioenschap. Oranjebar 2 kan niet stunten tegen koploper Zwaantjes in Overgangsklasse B.

 

Afgelopen zaterdag werd speelweek 14 van de Super League Nederland gespeeld en waren er wedstrijden in de play-offs voor het volgende seizoen. Hieronder een overzicht van de Hoofdklasse en Overgangsklasse B.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 is dichtbij een nieuwe titel in de Hoofdklasse van de Super League Nederland. Afgelopen zaterdag waren zij in de uitwedstrijd te sterk voor Gouden Regen Bar Sterkdarts 2 met 7-3. Door dit resultaat is het verschil met de nummer twee, DibiDarts, opgelopen tot negen punten. Oranjebar 1 kan in de thuiswedstrijd op 6 mei aanstaande bij winst het kampioenschap veilig stellen en na vier jaar de kampioensbeker weer mee nemen naar de plaats waar hij hoort, Mariahout. DiboDarts was vrij en de andere naaste concurrent Xtreme Sport verloor bij Tapperij Teun met 7-3. Er waren ook overwinningen voor DKE RW Repair en Bosgenoegen. DKE versloeg de Fanatics met 7-3 en Bosgenoegen was met 8-2 te sterk voor Gouden Regen Bar Sterkdarts 1.

 

Overgangsklasse B
De Zwaantjes denderen door op weg naar promotie naar de hoofdklasse. Zaterdag werd er voor de elfde keer gewonnen dit seizoen. Dit maal waren ze sterk voor Oranjebar 2 met 7-3. Café Kafé wist met 6-4 te winnen bij Real Magic en Red Alert versloeg Oranjestad United met 6-4. De laatste wedstrijd uit deze klasse eindigde in een 9-1 overwinning voor Dart Team Venlo ten koste van Eetcafé Modern.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK