Oranjebar Super Ranking #22; Winst op speeldag 7 opnieuw naar Yoeri Duijster

Yoeri Duijster met 5-1 te sterk voor Mark Giepmans in finale wedstrijddag 7. Verliezersronde gewonnen door Ruud Tuijtelaar ten koste van Stefan Smulders. Mysterie Box blijft staan.

 

Met 23 dartspelers werd begonnen aan de zevende speeldag van de Oranjebar Super Ranking.
In vijf groepen werd er begonnen waarna twee van de tien voor de volgende ronde geplaatste spelers moesten afvallen om tot acht kwartfinalisten te komen. Peter van den Broek en Davy van der Zande waren het minst gelukkig en mistte de boot.

 

De kwartfinalisten van deze week waren; Jermaine Wattimena, Mike Brands, Yoeri Duijster, Randy Oosterbruggen, Levi Frauenfelder, Erik van Engeland, Oswin Streden en Mark Giepmans. Bij de hieruit voortkomende halve finalisten waren twee vreemde namen, te weten Mark Giepmans en Randy Oosterbruggen, zij mochten het tegen elkaar opnemen evenals Oswin Streden en Yoeri Duijster.

 

In de halve finale tussen de underdogs ging de winst met 4-3 naar Mark die uiteindelijk de gelukkigste was en als eerste de winnende dubbel wist te gooien. Het verschil tussen Yoeri en Oswin was wat groter want de 4-1 winst was voor Yoeri.

 

Intussen was de verliezersronde al aangeland bij de finale die werd gespeeld door Ruud Tuijtelaar (3-0 halve finale winst tegen Kyana Frauenfelder) en Stefan Smulders (2-3 halve finale winst tegen Ruud Thijssen). De troostfinale ging tot het gaatje waarbij Ruud met het kleinst mogelijke verschil wist te winnen van tegenstander Stefan (4-3).

 

De finale van het hoofdtoernooi was een stukminder sprankelend omdat het kwaliteitsverschil eenvoudig te groot was. Hierdoor stond er vrij vlot een 5-1 eindstand in het voordeel van Yoeri op het bord waarop niets viel af te dingen.

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Yoeri Duijster 2. Mark Giepmans 3. Randy Oosterbruggen en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 02 mei 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK