Q-Schooldag 5: een dag om snel te vergeten

De 5e dag van de PDC Q-School 2022 en tweede waarop een felbegeerde Tourkaart kon worden behaald werd opnieuw begonnen met zeven Oranjebar spelers. Het werd een dag waarin geen van de mannen uit Mariahout potten wisten te breken.

 

De tweede dag stonden er opnieuw wedstrijden in de PDC Q-School finalefase op het programma. Nadat gisteren Jose Justicia de finale wist te winnen, waren er nu weer nieuwe kansen voor de Oranjebar spelers op een overwinning op de Q-School.

 

De ogen waren met name gericht op Tony Martinez die op de eerste finaledag tot de laatste 16 wist te reiken en in goede doen is. Helaas ging het voor hem al in de eerste ronde mis nadat hij een 5-2 voorsprong en een 200 punten voorsprong zag verdampen mede doordat hij zich maar liefst 11 keer kapot gooide op een winnende dubbel. Ook de overige zes Oranjebar spelers ontbrak het aan een beetje geluk of liepen zij tegen een op dat moment gewoon wat betere speler op. Het resultaat was dat alle Oranjebar spelers struikelde in de eerste ronde en zich moeten gaan richten op dag 6 om te proberen voldoende punten dan wel de dagzege te behalen.

 

De Oranjebar resultaten van dag 4 zijn hieronder vermeld;

laatste 128 Tony Martinez
Wouter Vaes
Willem Mandigers
Barry Zander
Gian van Veen
Mandiau Remo
Patrick Bulen

 

Vandaag stonden er opnieuw wedstrijden in de PDC Q-School finalefase op het programma. Nadat gisteren Jose Justicia de finale wist te winnen, waren er nu weer veel andere spelers opzoek naar een overwinning op de Q-School

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK