Q-school dag 4: Oranjebar spelers Tony Martinez en Wouter Vaes komen ver maar grijpen naast PDC Tourcard

De 4e dag van de PDC Q-School 2022 en eerste waarop een felbegeerde Tourkaart kon worden behaald werd begonnen met zeven Oranjebar spelers. Tony Martinez reikte het verst, gevolgd door Wouter Vaes en Willem Mandigers maar kwamen allen tekort om de ultieme beloning te pakken.

 

Na drie dagen voorwerk begon deze woensdag het echte werk. De komende vier dagen is het immers tijd voor de Finalefase van de PDC Q-School waar de dagwinnaars in het H+ Hotel in Niedernhausen en de Marshall Arena te Milton Keynes rechtstreeks een PDC-tourkaart winnen.

 

De overige spelers kunnen punten verkrijgen voor de Q-School Order of Merit, onderverdeeld in de European en UK Q-School, die gezamenlijk ook nog recht geeft op 24 PDC-tourkaarten. Voor Gain van Veen, Barry Zander, Remo Mandiau en Patrick Bulen eindigde de dag al vroeg doordat ze hun wedstrijden bij de laatste 128 niet wisten te winnen. Voor Wouter Vaes en Willem Mandigers waren de laatste 64 het eindstation.

 

Tony Martinez ging wel door naar de laatste 32 waarin hij oud Oranjebar speler Benito van de Pas met 6-4 van de oche stuurde en zo doorging naar de laatste 16. Hierin kwam Tony net te kort en verloor nipt met 5-6 van de Nederlandse Martijn Dracht. Hij moet zich troosten met 3 behaalde punten voor de Q-School Order of Merit en op dag vijf opnieuw aan de bak.

De Oranjebar resultaten van dag 4 zijn hieronder vermeld;

laatste 16  Tony Martinez
laatste 64 Wouter Vaes
Willem Mandigers
laatste 128 Barry Zander
Gian van Veen
Mandiau Remo
Patrick Bulen

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK