PDC European Qualifying School 2022 van 9 tot 15 januari in Niedernhausen

Regelgeving in Duitsland is bevestigd met als resultaat dat het evenement PDC European Qualifying School 2022 in een “bubbel”  zal worden gespeeld. H&S-Oranjebar Road to PDC Q-School 2022 winnaars Wouter Vaes en Tony Martinez weten waar ze zich aan moeten houden.

 

Alle deelnemers moeten voor de duur van hun deelname in het aanwezige H+ Hotel verblijven en alle spelers moeten ook volledig zijn ingeënt om deel te nemen. Spelers moeten bij aankomst in het hotel een negatief Covid-19 Lateral Flow Testresultaat overleggen, wat is gedaan op de dag van aankomst.

Dit vereist dat spelers hun tweede dosis van een door de Duitse overheid goedgekeurde vaccinatie (AstraZenica, Pfizer-Biontech, Johnson & Johnson of Moderna) ten minste 15 dagen voor aanvang van hun deelname aan het evenement moeten hebben ontvangen. Spelers die de bovenstaande vaccinatie niet hebben ontvangen, mogen niet deelnemen aan de European Qualifying School 2022. Elke speler die zich al heeft ingeschreven maar niet aan de bovenstaande criteria voldoet, heeft recht op restitutie van het inschrijfgeld.

De “bubbel” betekent dat spelers het H+ Hotelcomplex niet kunnen verlaten totdat ze zijn geëlimineerd uit het evenement of het evenement is afgelopen.

Hotelboekingen worden alleen geaccepteerd via hotel@pdc-europe.tv en moeten uiterlijk op woensdag 5 januari 2022 om 14:00 GMT zijn gedaan. De inschrijving voor het evenement sluiten op woensdag 5 januari 2022 om 14:00 GMT. Toegang tot de PDC Qualifying School van 2022 is vanaf nu mogelijk via het PDC Entry System en kost £ 450 (inclusief £ 50 DRA Sanction Fee)

De regelgeving in Duitsland is nu bevestigd, wat betekent dat de European Qualifying School in een “bubbel” zal worden gespeeld.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK