OSR 9 speeldag 7; Fred Burger man van de dag, Oswin Streeden Runner Up

Speeldag 7 Oranjebar Super Ranking 9; 3 maal is scheepsrecht voor Fred Burger na winst op Oswin Streden.

 

Ook deze week konden weer een twintigtal deelnemers worden begroet tijdens de Oranjebar Super Ranking. De        zevende kwalificatieavond werd gedomineerd door een spelers uit Eindhoven die in deze speeldag de top vier vormden.

 

Steeds meer spelers uit de regio Eindhoven komen tot de conclusie dat de Super Ranking een ideale trainingsavond is waar men al na een aantal deelnames profiteert van een verbetering in hun spel en zo komen er iedere week weer nieuwe gezichten voorbij. Deze week konden zo, naast de teruggekeerde Gerard de Jong, bijvoorbeeld Johnny Vos en Alex Mandauran’s worden begroet.

 

De groepsfase werd succesvol overleefd door Hermie van Orsouw, Fred Burger, Nico Thissen, Oswin Streden, Davy van der Zande, Wijnand Voorjans, Gerard de Jong en Ruud Kuijten. In tegenstelling tot wat men bij het zien van deze namen zou verwachten waren het echter Ruud, Fred, Oswin en Wijnand die zich wisten te plaatsen voor de halve finales en derhalve verantwoordelijk waren voor de uitschakeling van drie voormalige winnaars van dagzeges.

 

Ruud Kuijten werd de schlemiel in de halve finales waar hij 7 matchdarts miste tegen Fred Burger die hierdoor de partij met 3-4 wist te winnen. Vervolgens was het Oswin Streden die, op basis van ervaring, via een 4-2 zege afrekende met Wijnand Voorjans en zich op kon maken voor de finale tegen Fred.

 

De finale monde uit in een gelijk opgaande strijd tussen Fred en Oswin waarbij de legs netjes verdeeld werden. Fred liet echter zien veel geleerd te hebben uit de twee eerdere verloren finales (Joppe Bakens en Davy van der Zande) en greep iedere kans die Oswin hem gaf. Een “break” bleek voldoende voor een 3-5 zege van Fred Burgers die hiermee Oswin Streden naar de Runner Up positie verwees en blijft meedoen in de top van het tussenklassement.

 

Uitslag van speeldag 7: 1. Fred Burger 2. Oswin Streeden 3. Ruud Kuijten en Wijnand Voorjans.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 9 wordt gespeeld op dinsdag 26 november 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK