OSR 8 speeldag 2; Benito van de Pas dendert door met weer een overwinning

Speeldag 2 Oranjebar Super Ranking 8; Dit keer Hermie van Orsouw slachtoffer dadendrang Benito van de Pas.

Dinsdag tijdens de tweede speelavond van de Oranjebar Super Ranking 8 moest er genoegen worden genomen met slechts 10 deelnemers. Als dit het verwachtingspatroon is van de komende twee speelronde heeft het mooie weer in combinatie met de vakantie toch serieuze invloed op het klassement dat bepalend is voor wie zich voor de finaledag kan kwalificeren.

 

Met 2 groepen werd van start gegaan waarin de spelers van verschillend niveau netjes verdeeld waren evenals de twee nieuwe gezichten, Sjoerd van Winkelmolen en Gert-Jan Wijze. Diezelfde Gert-Jan was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Peter van den Broek doordat hij in de beslissende leg 151 wist te finishen.

 

De acht mannen die overbleven voor de kwartfinales waren Ted Ebbers, Benito van de Pas, Iron Mike, Nico Thissen,Stefan Deisterbloem, Hermie van Orsouw, Gert-Jan Wijze en Sjoerd van Winkelmolen. Vervolgens mochten Nico, Hermie, Gert-Jan en Benito zich gaan opmaken voor de halve finales.

 

In de halve finale leek het er op dat Nico Thissen deze week de te kloppen man was met 6x een maximale 180 score maar helaas kreeg hij de beslissende dubbel niet gegooid. Ook voor Gert-Jan Wijze werd de halve finale het eindstation en het waren Hermie en opnieuw Benito die zich voor de finale melden waar de man uit Tilburg te sterk bleek voor de man uit Oss en dus opnieuw de dagzege pakte.

 

Uitslag van speeldag 2: 1. Benito van de Pas 2. Hermie van Orsouw 3. Gert-Jan Wijze en 4. Nico Thissen.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 23 juli 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK