Oranjebar Super Ranking XII; Roger Janssen is de kampioen, Braulio Roncero Runner Up

Finaledag Oranjebar Super Ranking XII; Roger Janssen eist eerste plaats op  op ten koste van Braulio Roncero.

 

Doordat naast Junni Ruiter nog een aantal van de   uitgenodigde spelers deze avond verhinderd waren ontstond er een iets ander deelnemersveld dan vooraf was aangekondigd. Gelukkig kwamen de afmeldingen op tijd binnen zodat de organisatie op tijd kon ingrijpen door de openstaande plaatsen in te vullen met de eerstvolgende spelers die in de tussen-ranking genoteerd stonden. De top drie – Mark Brouwer, Davy van der Zande en Michel van der Horst – wel aanwezig en kon de avond beginnen met een voorwedstrijd tussen de gelijk geëindigde Anneke Kuijten en Jan Reuver. Lakeside 2015 deelnemer Anneke was hierin de sterkste zodat zij het deelnemersveld van 16 compleet maakte.

 

Tijdens de wedstrijden op deze finaledag bleek weer eens dat het niet eenvoudig is om winnaars te voorspellen. De finalisten waren allen aan elkaar gewaagd en de vorm van de dag speelde een grote rol waardoor de toonaangevende spelers gedurende de kwalificatie toernooien op de finaledag niet in bij de eerste vier plaatsen eindigden. Mark Brouwer en Davy van der Zande moesten genoegen nemen met een gedeelde 9e plaats en Michel van der Horst ging bij de laatste acht onderuit en eindigde dus als 5e .

 

De finale van de twaalfde Oranjebar Super Ranking ging tenslotte tussen Roger Janssen en Braulio Roncero. De Belgische Roger is al enige weken in goede vorm en dat ondervond de nog immer imponerende Braulio tijdens de finale. Met 5-2 wist Roger de overwinning naar zich toe te trekken waarmee hij de hoofdprijs voor de neus van Braulio wegkaapte.

 

Uitslag van de finaledag OSR XII;

Winner Roger Janssen
Runner Up Braulio Roncero
3e plaats Patrick Sterks
4e plaats Roel Donkers
5e plaats Michel van der Horst
Oswin Streden
Patrick Morelissen
Guido van Hoof
9e plaats Mark Brouwer
Davy van der Zande
Wouter Vaes
Anneke Kuijten
13e plaats Hermie van Orsouw
Peter van den Broek
Fred Burger
Gerard de Jong

 

De volgende editie van de Oranjebar Super Ranking start aankomende dinsdag 04 november met de eerste kwalificatie dag van OSR 13. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK