Oranjebar De Zaak Ranking '14-'15 speeldag 3; Oranjebar spelers stranden in halve finale

Derde speeldag van Oranjebar De Zaak Ranking; Benito van de Pas verantwoordelijk voor tweede ‘Whitewash” van Roger Janssen in een finale binnen 14 dagen.

 

De derde speeldag van de Oranjebar De Zaak Ranking betekende dat de Oranjebar voor de tweede keer als gastheer zou optreden. 27 dartspelers waren deze dag aanwezig om te strijden voor een resultaat dat moest bijdragen in een goede klassering in het tussenklassement. De eerste 32 uit dit klassement na 12 speeldagen zullen worden uitgenodigd voor de finaledag waar voor iedere deelnemer een geldprijs klaar ligt.

 

Na de groepsfase werd duidelijk wie deel mocht nemen aan het “A” of “B” toernooi waarin het gehanteerde knock-out systeem zou leiden tot het aanwijzen van de finalisten. In het “A” toernooi (lees winnaarsronde) bleken Braulio Roncero, Roger Janssen, Michel van der Horst en Patrick Sterks de sterksten en wees het lot aan dat twee Nederland – België wedstrijden de finalisten zou opleveren. In beide wedstrijden waren de Belgische darters te sterk voor de Nederlandse spelers. In de daarop volgende Belgische finale won Patrick Sterks met 6-5 van Roger Janssen.

 

De verliezersronde ging naar Joppe Bakens die Jos Fleurkens geen leg gunde. De hoogste finish van de dag werd 170 en was voor winnaar Patrick Sterks.

 

Uitslag WR van speeldag 3: 1. Patrick Sterks 2. Roger Janssen 3. Michel van der Horst en Braulio Roncero.

Uitslag VR van speeldag 3: 1. Joppe Bakens 2. Jos Fleurkens

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar De Zaak Ranking ’14-’15 wordt gespeeld op zondag 12 oktober 2014 in Café De Zaak te Geldrop. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 12:30 uur. Aanvang van het toernooi is 13:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK