Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Kevin Verbakel doet goede zaken

Kevin Verbakel de beste op voorlaatste speeldag OSR 20. Rick Veugelers opnieuw Runner Up. Verliezersronde gewonnen door Gino Vos.

 

De voorlaatste speeldag van de Oranjebar Super   Ranking met betrekking tot plaatsing voor de   finaledag kende een deelnemersveld van 20      spelers die mochten starten in 4 groepen van vijf.

 

In het deelnemers waren veel oud winnaars van dagzeges aanwezig waarvan er zes overbleven bij de laatste acht. Hermie van Orsouw, Ruud Tuijtelaar en Gino Vos misten de boot en mochten hun kunsten in de verliezersronde tonen. De aanwezigheid van zoveel sterke spelers verklaart gelijk de 49 maximale scores (Wouter Vaes 9x) en 14 hoge finishes waarvan de 140 van Oswin Streden de hoogste was. Jammer genoeg werd de 157 voor de Mysterie Box niet gefinished.

 

De acht kwartfinalisten waren Wouter Vaes, Kevin Verbakel, Levy Frauenfelder, Joey Greijn, Oswin Streden, Yoeri Duijster, Davy van der Zande en Rick Veugelers. Vervolgens zagen we Kevin, Levy, Rick en Yoeri terug in de halve finales waar Rick met 3-4 won van Yoeri en Kevin met  4-0 te sterk was voor Levy.

 

In de verliezersronde wisten de drie eerder genoemde spelers aangevuld met Randy Oosterbruggen de halve finale te bereiken. Hierin rekende Gino met 3-2 af met Hermie en wist Ruud met 1-3 te winnen van Randy. Aansluitend greep Gino, inmiddels lekker opgewarmd, met een 4-0 overwinning op Ruud de troostprijs.

 

De wedstrijd om de dagzege tussen Kevin en Rick was van een goed niveau maar werd vroegtijdig met 5-2 beslist door Kevin die al vroeg de beslissende break wist te forceren. Beide spelers konden toch met een tevreden gevoel huiswaarts keren omdat hun deelname aan de finaledag inmiddels ook veilig was gesteld en zij dus kans blijven houden op het nodige prijzengeld wat hieraan verbonden is.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Kevin Verbakel 2. Rick Veugelers 3. Yoeri Duijster en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 12 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 22 november 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK