Drukke Dartsweek start in Malta; vier Oranjebar spelers zijn afgereisd

Kwalificaties voor Winmau World Masters’17 en Lakeside World Professional Championship ’18 zijn getart. Zonnig weer met mooie temperaturen in combinatie met een internationaal darttoernooi  lokt vier Oranjebar spelers naar Malta.

 

Een van de kleinere dartevenementen waar wel de nodige punten kunnen worden verzameld voor de kwalificatie voor diverse televisie toernooien is al sinds jaar en dag het Malta Open Darts. In een schitterende omgeving met meestal zonnig weer een ideale plek om te vertoeven in november. Het unieke van het toernooi is dat het op doordeweekse dagen wordt gespeeld en in het verleden dikwijls een zogenaamd keuze toernooi was. Sinds dat afgelopen jaar het Sunparcs Masters weg viel is het echter een ideaal evenement om extra punten te pakken en daarna door te reizen naar het Czech Open in Praag.

 

Sinds twee jaar wordt het evenement gespeeld in het luxe rookvrije 3 sterren Topaz Hotel.  Gelegen in een rustig deel van St. Paul’s Bay op 700 meter van het belangrijkste plein van Bugibba en op 800 meter van Bugibba Boulevard en het rotsachtige strand. Mochten de spelers er even genoeg van hebben kunnen ze ook nog ontspannen in het Malta National Aquarium, het Empire Cinemas of het Bird Park dat zich allemaal in de omgeving van het hotel bevinden.

 

Genoeg redenen dus om de koffers te pakken en op jacht te gaan naar WDF/BDO punten en prijzengeld. De Oranjebar spelers Peter van den Broek, Barry Zander, Sven Wens en Jeffrey van Egdom zijn inmiddels onderweg om het evenement wat (oranje) kleur te geven. Het speelprogramma ziet er als volgt uit;

15 november: Men`s & Ladies Pairs wedstrijden tot de kwartfinales
16 november: Men`s & Ladies Singles wedstrijden tot de kwartfinales
17 november: Men `s & Ladies Singles & Pairs wedstrijden finales

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK