Oranjebar Super Ranking Ranking 11; Mark Oosterhuis de beste, Michel v/d Horst Runner Up

Oranjebar Super Ranking 11; Winst in voorlaatste speeldag gaat naar Mark Oosterhuis. Runner Up positie voor Michel van der Horst.

 

Op de voorlaatste speelavond van de Oranjebar Super Ranking 11 was het merkbaar dat de vakanties zijn begonnen waardoor de opkomst beperkt bleef tot 12 deelnemers. Hieronder bevonden zich wederom een aantal nieuwe gezichten waaronder Mark Oosterhuis die zichzelf voor zijn lange reis beloonde met het winnen van de dagzege.

 

Via de groepsfase en de daarop volgende kwartfinales wisten Oswin Streden, Hermie van Orsouw, Michel van der Horst en Mark Oosterhuis zich dit keer te plaatsen waarin beide spelers uit de SLN Hoofdklasse, Michel en Mark, hun favorietenrol wisten waar te maken. Eerst was het Michel van de Horst die zich met een 4-2 zege tegen Hermie van Orsouw wist te plaatsen voor zijn vierde finale op rij. Vervolgens toonde Mark Oosterhuis met een 4-1 overwinning tegen Oswin Streden aan dat hij niet voor niets deel uitmaakt van het team dat afgelopen jaar kampioen van Nederland is geworden in de Super League Hoofdklasse.

 

Een finale tussen twee topspelers kon alleen maar een mooie partij worden en aan deze verwachting werd dan ook door beide spelers voldaan. Michel was de hele avond al lekker op dreef getuige de 6 maximum scores die hij wist te produceren van de in totaal 18 die er deze avond werden gegooid. Het was echter niet genoeg om Mark te weerhouden van de winst. De Noord-Hollander wist de beslissende break te plaatsen en pakte hierdoor met 5-3 de dagzege en kon dus met een goed gevoel aan de terugreis beginnen.

 

Uitslag van speeldag 11: 1. Mark Oosterhuis 2. Michel van der Horst 3.  Hermie van Orsouw en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De laatste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 22 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK