H&S Betonwaren

H&S Betonwaren gaat samenwerking met Oranjebar aan ter promotie van dartsport

 

Eigenaar van het in Helmond gevestigde H & S Betonwaren B.V., de heer Paul Swinkels is per direct een samenwerkingsverband aangegaan met dartlocatie de Oranjebar in Mariahout. Dartliefhebbers Paul Swinkels en Peter van den Broek hebben recent de koppen bij elkaar gestoken nadat beide ondernemers, individueel, recent een aantal dezelfde spelers hun steun te hebben toegezegd zoals Willem Mandigers, Michel van der Horst en Anneke Kuijten.

 

H&S Betonwaren BV is een actief en dynamisch bedrijf op het gebied van betontoepassingen. Zij richten zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft.

Met de hout-betonschuttingen van H&S Betonwaren BV behoort het imago van een grauw grijze schutting voorgoed tot het verleden. Het assortiment hout-betonschuttingen breidt zich steeds weer uit met verschillende motieven waardoor het een goed alternatief is voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van deze schuttingen is een fundering niet nodig en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde.

H&S Betonwaren BV is de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder KOMO-keur geïmpregneerd.

Wanneer u kiest voor een betonschutting van H&S Betonwaren BV, kiest u voor een duurzaam product en met de gratis meetservice en de bezorgservice van zijn deze producten de ideale uitkomst voor de doe-het-zelver.

 

De samenwerking tussen de Oranjebar en H & S Betonwaren B.V betekent een flinke stap voorwaarts voor de dartsport wat betreft promotie, de organisatie van toernooien en/of evenementen en steun aan talentvolle spelers. De samenwerking is aangegaan voor een langere periode zodat een meerjarenplan zal worden opgesteld. Op korte termijn zullen nadere gegevens hierover bekend worden gemaakt

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK