Oranjebar Super Ranking Ranking 11; Jurgen Schats verrassend winnaar van de dag

Oranjebar Super Ranking 11; Jurgen Schats verrast Braulio Roncero in finale door te winnen en grijpt dagzege.

 

Opnieuw twaalf deelnemers konden worden begroet voor deelname aan de achtste editie Oranjebar Super Ranking.

 

Het waren deze keer Arno Louwers, Jurgen Schats, Gerard de Jong, Braulio Roncero, Ruud Kuijten, Michel van der Horst, Fred Burger en Djuni Ruiter die als besten uit de groepsfase overbleven en zichzelf hiermee kwalificeerden voor de kwartfinales.

 

Ondanks dat op de grote schermen wedstrijden van het WK voetbal werden vertoond werd de meeste aandacht toch getrokken door de dartspelers die deze avond goed op dreef waren als het om het scoren van punten ging. Maar liefst 29 maximale scores werden er genoteerd waarvan Braulio Roncero en Michel v/d Horst beide 7x 180 voor hun rekening namen en Jurgen Schats 5x 180 liet noteren.
Mede door deze scores plaatsten de drie genoemde spelers, vergezeld door Djuni Ruiters, zich voor de halve finales.

 

De halve finales kende een spannende wedstrijd (tussen Braulio en Michel) en een snelle wedstrijd (tussen Jurgen en Djuni) waarbij Braulio met 4-3 aan het langste eind trok en Jurgen een 4-0 overwinning boekte.

 

Aansluitend kon de finale tussen de deze avond veel geplaagde Braulio Roncero (hij blijft natuurlijk Spaans voetbal fan) en Jurgen Schats worden gespeeld. Tot ieders verassing was het niet favoriet Braulio die in de finale de dienst uit maakte maar trok underdog Jurgen met 3-5 de zege naar zich toe en schaart zich hiermee bij een select gezelschap van dagwinnaars.

 

Uitslag van speeldag 8: 1. Jurgen Schats 2. Braulio Roncero 3. Michel van der Horst en Djuni Ruiters.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 1 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK