Oranjebar Super Ranking 41; Jelle Klaasen wint finale van Oswin Streden tijdens laatste kwalificatiedag.

Jelle Klaasen de sterkste tijdens laatste kwalificatiedag van 41e OSR editie. Oswin Streden Runner Up. Troostprijs is voor Stefan de Bruin pakt troostprijs en Lincy Gloudemans eindigt als beste dame. Mysterie Box blijft gesloten, Spelerslijst voor de finaledag op 29 augustus a.s. is bekend.

De laatste kwalificatie avond van de 41e Oranjebar Super Ranking waar de deelnemers, die eerder minimaal drie kwalificatiedagen hadden meegedaan, de kans hadden om zich alsnog te kwalificeren voor de finaledag vond afgelopen dinsdag plaats.

Met 33 deelnemers werd de laatste speeldag afgesloten en begonnen zeven groepen van vier en een van vijf spelers waarbij de nummers 1 en 2 (incl. nr. 3 van de poules van 5) verder gingen met de knock-out wedstrijden voor de dagzege en de overige spelers zichzelf nog konden belonen met het spelen van de verliezersronde voor een troostprijs. Alles kon live worden gevolgd via: https://tv.dartconnect.com/event/oranjebarsuper41e12.

De resultaten in de eindfases van de winnaars- en verliezersronde waren als volgt;

Winnaarsronde (Dagzege)
Halve finales:
Danny van Trijp vs. Oswin Streden 2-4
Kevin Verbakel vs. Jelle Klaasen 2-4
Finale:
Oswin Streden vs. Jelle Klaasen 2-5
Verliezersronde (Troostprijs)
Halve finales:
Jeremy Sonneveld vs. Stefan de Bruin 1-3
Bas Engelen vs. Rob van der Aa 3-1
Finale:
Stefan de Bruin vs. Bas Engelen 4-3

Het aantal maximale van deze week bedroeg 26 stuks. De teller voor het aantal 100+ finishes kwam deze week uit op slechts 5 stuks. De inhoud van de Mysterie Box ging er deze week opnieuw niet uit; De winnende 158 finish werd niet gegooid.

Maximale scores

1x     door Rob van der Zanden, Stefan de Bruin, Rob van der Aa, Dennis van der Steen, Roel Geelen, Yoeri Duijster, Bob van den Hout, Kendji Steinbach, Kacper van Bakel, Kevin van Hove, Tim Pennings, Lincy Gloudemans en Kevin Verbakel

3x     door Danny van Trijp, Oswin Streden en Jeremy Sonneveld

4x     door Jelle Klaasen

Hoge Finishes (100+)

105   door Stefan de Bruin

111   door Dimitri van Boxel

112   door Kevin Verbakel

120   door Mario Robbe

122   door Rob van der Zanden

Uitslag OSR#41 kwalificatiedag 12; 1. Jelle Klaasen 2. Oswin Streden 3. Danny van Trijp en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Na het verwerken van de uitslag blijken de volgende gekwalificeerd voor de finaledag op 29 augustus aanstaande. Onderstaande spelers zijn door de organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan de finaledag;

Jimmy van SchiePeter van den Broek 
Kendji SteinbachBart de Koning 
Yoeri DuijsterJermaine Wattimena
Oswin StredenDavy van der Zande 
Kevin LankhuizenStijn Donkers 
Danny van TrijpRob van der Aa 
Kevin VerbakelJavanico Jansen 
Cas MaessenDennis van der Steen 
 
Reserves: 
Roel Geelen 
Mario Robbe 

De finaledag van de 41e Oranjebar Super Ranking wordt vanzelfsprekend weer een prijzenfestijn; naast het prijzengeld voor de beste drie spelers van de rankinglijst zal er tijdens de finaledag ook nog eens €500,= worden verdeeld tussen de 16 geplaatste deelnemers. En natuurlijk maakt iedere deelnemer weer kans op de inhoud van de Mysterie Box. Ook aan niet gekwalificeerde spelers is op deze dag wederom gedacht en ook overige dartliefhebbers zijn vanzelfsprekend welkom om deel te nemen aan een extra toernooi dat voor deze groep zal worden georganiseerd en waarbij leuke prijzen te verdienen zijn.

De eerst volgende kwalificatie dag voor de 42e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 05 september 2023. Het inschrijfgeld blijft €6,= p.p. en men kan inschrijven tot op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur. De twaalfde en laatste kwalificatiedag van de 42e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 21 november 2023, een week later gevolgd door de 42e FINALEDAG op 28 november.

LET OP!!! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS 48. VOL=VOL

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK