Finaledag Oranjebar Super Ranking 41; Jermaine Wattimena ongenaakbaar. Hoogste finish, meeste 180 scores en dagzege zijn voor hem.

Jermaine Wattimena wordt winnaar van de 41e OSR Finaledag na simpele winst op Danny van Trijp. Derde plaats gaat naar Oswin Streden. Kelvin Mettler pakt de winst in het bijtoernooi ten koste van Jeffrey Kruit.

Afgelopen dinsdag stond de finaledag van de 41e Oranjebar Super Ranking op het programma in de Oranjebar waar de top 16 van de ranking zich op uitnodiging aanwezig had gemeld uitgezonderd Rob van der Aa waardoor Roel Geelen als eerste reserve instromen mocht instromen voor een kans op de serieuze geldprijzen. Het totale prijzengeld werd dit keer vanwege de goede opkomst tijdens de ranking avonden verhoogd van 505 naar 840 euro.

Iets voor 20.30 uur werd er gestart in een double knock-out format waarin alle wedstrijden met uitzondering van de finale werden gespeeld over best of 7 legs. De finale moest in een best of 9 legs. Een winnaar opleveren.

Aan de winnaarszijde bleef Jermaine Wattimena ongeslagen, hij plaatste zich hiermee rechtstreeks voor de finale waarin hij uiteindelijk Danny van Trijp trof.

Via de herkansing van het schema bleven Stijn Donkers en Oswin Streden nog het langst meespelen voor een kans op de titel. In de wedstrijd voor de 3e en 4e plaats tussen Stijn en Oswin, won laatstgenoemde met 4-2.   

Hierdoor kwamen Danny van Trijp en Oswin Streden oog in oog te staan. De wedstrijd werd beslist in het voordeel van Danny die hierdoor dus als tweede finalist mocht aantreden.

In de finale dus twee darters die elkaar ook al eerder troffen in de winnaarszijde van de sheet: Jermaine Wattimena uit Westervoort tegen Danny van Trijp uit Etten-Leur. Twee spelers met een PDC tourcard, garantie voor spektakel. In de finale was er deze keer wederom geen herkansing nodig en de partij werd beslist in het voordeel van Jermaine, hij won in sneltreinvaart met 5-2.

Einduitslag 41e Finaledag

WinnerJermaine Wattimena
Runner UpDanny van Trijp
3th & 4thOswin Streden & Stijn Donkers
5th & 6thJimmy van Schie & Kendji Steinbach
7th & 8thDennis van der Steen & Kevin Verbakel
9th – 12thJavanico Jansen – Yoeri Duijster – Davy van der Zande -Cas Maessen
13th – 16thRoel Geelen – Kevin Lankhuizen – Bart de Koning – Peter van den Broek

Het aantal maximale scores tijdens de finaledag bedroeg 41 stuks en het aantal 100+ finishes kwam uit op 10. De inhoud van de Mysterie Box ging er ook dit keer niet uit zodat de inhoud van inmiddels €230,= mee gaat naar de eerste kwalificatiedag van OSR#42.

Maximale scores

1x     door Stijn Donkers, Cas Maessen, Roel Geelen en Javanico Jansen

2x     door Dennis van der Steen, Kevin Verbakel, Davy van der Zande en Kevin Lankhuizen

3x     door Oswin Streden en Jimmy van Schie

5x     door Kendji Steinbach

8x     door Danny van Trijp

10x   door Jermaine Wattimena

Hoge Finishes (100+)

101   door Kevin Verbakel

102   door Oswin Streden

107   door Danny van Trijp

110   door Oswin Streden

112   door Kevin Verbakel

114   door Oswin Streden

116   door Oswin Streden en Cas Maessen

120   door Davy van der Zande

160 door Jermaine Wattimena

De 42e editie van de Oranjebar Super Ranking start op dinsdag 05 september aanstaande. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

LET OP!!! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS 48. VOL=VOL

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK