Oranjebar Super Ranking 38; dagzege gaat mee met Danny van Trijp na finalewinst op Damian Mol

Tweede speeldag OSR 38 levert dagzege op voor Danny van Trijp. Damian Mol eindigt als Runner Up. De Mysterie Box blijft gesloten, winnende 136 is niet uitgegooid. Winst in verliezersronde gaat  naar Ruud Kuijten ten koste van Oswin Streden. Anca Zijlstra wordt beste dame op een gedeelde 9e plaats.

 

Deze week mocht de organisatie van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking maar liefst 42 deelnemers aan de tweede kwalificatiedag begroeten. Uit alle hoeken en gaten komen ze tevoorschijn, het geografische gebied liep deze dinsdag van het Noord Hollandse Heemskerk tot het West Brabantse Sint Willebrord tot aan het Limburgse Brunssum. Steeds meer zichzelf respecterende dartspelers weten de weg naar Mariahout te vinden.

 

Onder leiding van Dennis van der Steen (SteenDarts) werd prima op tijd gestart met de groepfase waarin 10 poules via een b.o.3 format wie er naar de K.O.-wedstrijden in het hoofdtoernooi zouden gaan en wie er genoegen moesten nemen met het spelen voor de troostprijs. Vanzelfsprekend was het evenement voor de thuisblijvers volledig te volgen via: https://tv.dartconnect.com/eventmenu/oranjebarsuper38e01.

 

Van de 22 spelers die doorgingen naar de winnaarsronde bleven Jimmy van Schie, Danny van Trijp, Joey Greijn, Wessel Driessen, Damian Mol, Jermaine Wattimena, Maikel Verberk en Moreno Blom bij de laatste acht waarna onderstaande halve finales en finale voortvloeiden;

 

Halve finales:
Danny van Trijp vs. Moreno Blom 4-2
Jermaine Wattimena vs. Damian Mol 0-4
 
Finale:
Danny van Trijp vs. Damian Mol 5-3

 

In de verliezersronde gingen 20 dartspelers van start om er nog een goed resultaat uit te halen deze avond en wellicht ook nog wat prijzengeld. De laatste acht in de strijd om de troostprijs waren; Kyana Frauenfelder, Kestutis Bulota, Ruud Kuijten, Dave Derbyshire, Lincy Gloudemans, Oswin Streden, Mark Mulder en Wess van den Brand. De aansluitend gespeelde halve finales en finale in de verliezersronde zagen er vervolgens zo uit;

 

Halve finales:
Oswin Streden vs. Kyana Frauenfelder 3-1
Ruud Kuijten vs. Mark Mulder 3-1
 
Finale:
Oswin Streden vs. Ruud Kuijten 2-3

 

Uitslag OSR#38 kwalificatiedag 02; 1. Danny van Trijp 2. Damian Mol 3. Moreno Blom en Jermaine Wattimena.

 

In totaal werden er twaalf 100+ finishes en 41 maximale scores van 180 genoteerd. De Mysterie Box bleef gesloten daar de winnende 136 finish in tegenstelling tot afgelopen week niet werd uitgegooid.

 

Hoge Finishes (100+)

102 door    Moreno Blom

106 door    Jimmy van Schie

108 door    Oswin Streden

116 door    Maikel Verberk

120 door    Maikel Verberk, Ruud Kuijten en Jeffrey Kruit

132 door    Damian Mol

134 door    Damian Mol

139 door    Mark Mulder

140 door    Oswin Streden

144 door    Jermaine Wattimena

 

Maximale scores

1x door     Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Anca Zijlstra, Santino Broer, Tim Pennings, Dennis van der Steen, Ruud Kuijten, Oswin Streden, Lincy Gloudemans, Roel Geelen en Erik van Engeland

2x door      Jimmy van Schie, Joey Greijn, Maikel Verberk, Wesley van Trijp, Levy Frauenfelder en Mark Mulder

3x door      Moreno Blom

4x door      Damian Mol

10x door    Danny van Trijp

 

De derde kwalificatie dag van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 13 september 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:15 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK