Oranjebar Super Ranking 38; Wesley Plaisier "simply the best" op speeldag 3

Wesley Plaisier de beste tijdens derde speeldag OSR 38. Damian Mol eindigt voor tweede week op rij als Runner Up. Peter van den Broek in finale om troostprijs te sterk voor Stijn Donkers. Lincy Gloudemans wordt beste dame van de avond. Mysterie Box blijft gesloten, winnende 110 wordt niet uitgegooid.

 

Het aantal deelnemers voor de derde speeldag van 38e Oranjebar Super Ranking bleef deze week steken op 29 deelnemers die gezamenlijk de strijd aangingen voor ranking punten, prijzengeld en inhoud van de Mysterie Box.

 

Vanwege de dalende tempratuur en doordat het iets minder druk was waren de omstandigheden waarin gespeeld moest worden een flink stuk aangenamer. Voor de toernooileiding was het ook wat overzichtelijker en voor de spelers betekende het dat er i.p.v. de b.o.3 van de laatste weken er weer b.o.5 kon worden gespeeld in de groepsfase. Het gehele toernooi was zoals gewoonlijk volledig te volgen via: https://tv.dartconnect.com/eventmenu/oranjebarsuper38e01.

 

Nadat de 29 deelnemers waren gescheiden in deelnemers aan de winnaars- en verliezersronde mochten er in het hoofdtoernooi 18 spelers deelnemen. Hiervan bleven Wesley Plaisier, Jimmy van Schie, Dennis van der Steen, Davy van der Zande, Damian Mol, Levy Frauenfelder, Daan Bastiaansen en Ruud Kuijten over bij de laatste acht waarna onderstaande halve finales en finale voortvloeiden;

 

Halve finales:
Damian Mol vs Davy van der Zande 4-1
Wesley Plaisier vs Daan Bastiaansen 4-3
 
Finale:
Wesley Plaisier vs. Damian Mol 5-3

 

In de verliezersronde gingen derhalve 11 spelers van start om alsnog een goed resultaat te halen en kans te blijven maken op de inhoud van de Mysterie Box. De laatste acht in de verliezersronde waren; Peter van den Broek, Frans Swinkels, Kyana Frauenfelder, Stijn Donkers, Desiree Geel, Joost van Bree, Natasja van der Steen en Thomas Thijs. In de halve finales en finale zagen we de volgende spelers terug;

 

Halve finales:
Peter van den Broek vs. Joost van Bree 3-0
Stijn Donkers vs Desiree Geel 3-0
 
Finale:
Peter van den Broek vs. Stijn Donkers 3-1

 

Uitslag OSR#38 kwalificatiedag 03; 1. Wesley Plaisier 2. Damian Mol 3. Daan Bastiaanse en Davy van der Zande.

 

In totaal werden er zestien 100+ finishes en 41 maximale scores van 180 genoteerd. De Mysterie Box bleef opnieuw gesloten daar de winnende 110 finish niet werd uitgegooid.

 

Hoge Finishes (100+)

102 door    Desiree Geel

104 door    Rob van der Zanden

106 door    Thomas Thijs

107 door    Oswin Streden

111 door    Toby Vossen en Jimmy van Schie

112 door    Lincy Gloudemans en Wesley Plaisier

115 door    Toby Vossen en Dennis van der Steen

117 door    Wesley Plaisier, Stijn Donkers en Ruud Kuijten

120 door    Wesley Plaisier

142 door    Danny van Trijp

170 door    Wesley Plaisier

 

Maximale scores

1x door      Frans Swinkels, Lincy Gloudemans, Roel Geelen, Kyana Frauenfelder, Tim Pennings, Levy Frauenfelder, Toby Vossen, Marc Vleghert en Maikel Verberk

2x door      Mike Jansen, Ruud Kuijten en Dennis van der Steen

3x door      Peter van den Broek en Danny van Trijp

4x door      Daan Bastiaansen, Davy van der Zande, Jimmy van Schie en Wesley Plaisier

5x door      Damian Mol

 

De volgende kwalificatie dag van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 20 september 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:15 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK