Oranjebar Super Ranking 37; 1e dagzege nieuwe reeks voor Jermaine Wattimena na winst op Wesley van Trijp

Oranjebar Super Ranking #37 is begonnen; Jermaine Wattimena start met dagzege. Runner Up positie is voor Wesley van Trijp. Beste dame van de avond wordt Marjolein Noijens.

 

De eerste kwalificatie avond van de 37e Oranjebar Super Ranking kende 21 deelnemers die hun uiterste best deden om een goede start te maken in de reeks van twaalf kwalificatiedagen met als doel plaatsing voor de finaledag. Het werd een mooie dartavond met 20 maximale scores, twaalf 100+ finishes waaronder 170 van Jimmy van Schie en het helaas gesloten blijven van de Mysterie Box (123 werd niet uitgegooid).

 

Met vijf poules werd er gestart met de groepsfase waaruit uiteindelijk Kestutis Bulota, Kevin Verbakel, Jimmy van Schie, Jermaine Wattimena, Hans Achten, Dennis van der Steen, Wesley van Trijp en Patrick van Osch overbleven voor de kwartfinales. Hierin bleken Jermaine, Dennis, Kevin en Wesley de sterksten waarna de halve finales Dennis vs. Jermaine (0-4) en Kevin vs. Wesley (1-4) konden worden gespeeld. Beide latere finalisten waren in deze halve finales duidelijk te sterk voor hun tegenstander met het finaleaffiche Jermaine Wattimena vs Wesley van Trijp als resultaat.

 

De deelnemers die zich eerder op de avond niet hadden weten te plaatsen voor de knock-out fase van het hoofdtoernooi hadden intussen de gelegenheid om te spelen voor de troostprijs. Hierin bestonden de halve finale wedstrijden uit Roel Geelen vs. Angelino Kranenburg (3-1) en Junni Ruiter vs. Oswin Streden (1-3). In de aansluitend gespeelde finale was Oswin de overtuigende winnaar; Roel Geelen vs. Oswin Streden 1-4.

 

In de finale van het hoofdtoernooi was Jermaine Wattimena weer eens ouderwets op gang en liet zijn tegenstander weinig kansen. Wesley van Trijp probeerde het wel maar was niet in staat om iets tegen het geweld van Jermaine in te brengen waardoor zijn leg winst op een bleef steken. Jermaine liet Wesley niet teveel waarmee hij de eerste maximale punten in de kwalificatiereeks op zijn naam kan schrijven.

 

Uitslag OSR#37 kwalificatie dag 1; 1. Jermaine Wattimena 2. Wesley van Trijp 3. Dennis van der Steen en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De tweede kwalificatie dag van de 37e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 07 juni 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK