Oranjebar Super Ranking #32; Winnende Oswin Streden ouderwets op dreef

Ook Oswin Streden brengt totaal aantal dagzege sop twee via overwinning op Maik Jordans. Hoogste finish met 161 is voor Ruud van de Kruis. Heidi Schijvens wint troostfinale ten koste van Annemarie Linders.

 

Afgelopen dinsdag bestond het deelnemersveld van de 32e Oranjebar Super Ranking opnieuw uit dertien spelers. Ondanks het slechte weer, diverse competitieverplichtingen en de belangrijke wedstrijd van Ajax op TV waren de echte diehards aanwezig voor de jacht op kwalificatiepunten.

 

De groepsfase werd afgesloten met Gian van Veen, Oswin Streden, Youri Dirks, Stan Leenders, Rob van Lieshout, Levi Frauenfelder, Ruud van de Kruis en Maik Jordans als kwartfinalisten. Hiervan bleven Levi, Maik, Stan en Oswin over voor de halve finale waarin Mike afrekende met Stan en Oswin te sterk was voor Levi; beide wedstrijden gingen tot het gaatje en eindigden in een 4-3 overwinning voor de uiteindelijke finalisten.

 

In het toernooi om de troostprijs bleven Heidi Schijvens en Annemarie Linders over en het was Heidi die dit dames onderonsje met duidelijke cijfers wist te winnen; uitslag 4-0 in het voordeel van Heidi Schijvens. De aansluitend gespeelde finale om de dagzege tussen Oswin en Maik duurde ook niet zo lang als de toeschouwers hadden gehoopt. Oswin was op oorlogspad en maakte genadeloos gehakt van de arme Maik. Slecht een leg gunde de winnaar van de dag aan zijn tegenstander; via een 5-1 winst pakte Oswin Streden zijn tweede dagzege in deze cyclus.

 

In de strijd om het openen van de Mysterie Box beten alle deelnemers zich stuk op de winnende finish van 149 die nuiet werd uitgegooid. Wel was er een mooie 161 te noteren dankzij Ruud van de Kruis.

 

Uitslag kwalificatie dag 04; 1. Oswin Streden 2. Maik Jordans 3. Levi Frauenfelder en Stan Leenders.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 17 december 2019 wordt de vierde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #32 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK