Oranjebar Super Ranking #32; Jermaine Wattimena opnieuw de winnaar, Yoeri Duijster Runner Up

Jermaine Wattimena pakt opnieuw dagzege tijdens 32e Oranjebar Super Ranking, Yoeri Duijster Runner Up. Heidi Schijvens en Tharsissia Werinusa beste dames. Winst in troostfinale gaat naar Oswin Streden ten koste van Jochem Keeren.

 

Kwalificatiedag drie van de 32e editie van de Oranjebar Super Ranking begon in de sinterklaasweek met 23 deelnemers waaronder maar liefst zes dames. Ook oude bekenden zoals Yoeri Duijster en Hermie van Orsouw waren van de partij wat altijd goed is voor de nodige verassingen. De Mysterie Box werd deze keer niet uitgepakt; de winnende 122 werd niet uitgegooid.

 

Na de groepsfase waren Bram School, Youri Dirks, Yoeri Duijster, Wouter Vaes, Maik Jordans, Nick Hendrix, Jermaine Wattimena en Ruud van de Kruis verantwoordelijk voor de wedstrijden in de kwartfinales. Hiervan bleven Wouter, Jermaine, Ruud en Yoeri over voor de halve finales waarin Jermaine te sterk was voor Ruud en Yoeri de winst pakte tegen Wouter; beide wedstrijden eindigde in een 4-2 overwinning voor de latere finalisten.

 

Tegelijkertijd met de kwartfinales van het hoofdtoernooi werd het toernooi om de troostprijs gespeeld. Hierin wisten de dames Heidi Schijvens en Tharsissia Werinusa de halve finale te bereiken waar zij vervolgens beiden met 1-3 werden uitgeschakeld door respectievelijk Oswin Streden en Jochem Keeren. In de aansluitend gespeelde finale boekte Oswin vervolgens een solide overwinning en dus de troostprijs.

 

Na een korte pauze was het dan tijd voor de finale die ging tussen twee spelers die meermalen de dagzege voor zich wisten op te eisen. Wellicht doordat hij een stapje heeft terug gedaan ging het niet allemaal even makkelijk voor Yoeri tijdens de partij. Dit in tegenstelling tot Jermaine die in Yoeri een uitstekende tegenstander vond in zijn voorbereiding op het PDC WK. Jermaine wist op tijd een beslissende break te plaatsen waardoor hij voor de tweede week op rij in deze kwalificatiereeks de dagzege boekte.

 

Uitslag kwalificatie dag 03; 1. Jermaine Wattimena 2. Yoeri Duijster 3. Wouter Vaes en Ruud van de Kruis.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 10 december 2019 wordt de vierde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #32 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK