Oranjebar Super Ranking #29; Joey Greijn onbetwist de beste tijdens kwalificatiedag vijf

Joey Greijn de beste tijdens OSR #29 kwalificatiedag vijf, Davy van der Zande Runner Up. Kathy Geeraerts winnaar van troostfinale ten koste van  Jean-Marie Hendrikx. Mysterie Box blijft gesloten.

 

De vijfde kwalificatiedag van de 29e Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gespeeld met zestien deelnemers. Man van de avond werd Joey Greijn die verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Jermaine Wattimena in de kwartfinale en Oswin Streden in de halve finale (1-4) alvorens hij in de finale met 5-2 wist te winnen van Davy van der Zande (2-4 winst op Wouter Vaes in halve finale). Naast de hiervoor genoemde spelers waren ook Peter van den Broek, Arno Louwers en Levi Frauenfelder geplaatst voor de kwartfinales waar zij helaas onderuit gingen tegen de later halve finalisten.

 

De overige acht deelnemers vervolgden de avond met het spelen voor de troostprijs. Nadat Kathy Geeraerts hier in de halve finale met 3-2 te sterk bleek voor Tharsissia Werinussa en Jean-Marie Hendrikx met 2-3 won van zoon Nick was de Belgische “Ice Queen” Kathy vervolgens in de finale ook een tikje beter dan tegenstander Jean-Marie die mede door een 124 finish van Kathy met 4-3 werd verslagen.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 05; 1. Joey Greijn 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streden en Wouter Vaes.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 05 van de Oranjebar Super Ranking 29 wordt gespeeld op dinsdag 26 februari 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK