Oranjebar Super Ranking #29; Jermaine Wattimena wint thriller finale van Wouter Vaes

Winst OSR #29 kwalificatiedag vier opnieuw voor Jermaine Wattimena, Wouter Vaes Runner Up. Troostfinale prooi voor Jeroen Verhoeven. 147 finish voor Mysterie Box wordt niet gegooid.

 

Afgelopen dinsdag waren verschillende (sub)top darters in Mariahout aanwezig om deel te nemen aan de vierde kwalificatiedag van de 29e Oranjebar Super Ranking. Terwijl de favorieten hun rol waar maakten regende het bij een aantal wedstrijden tussen de vaste deelnemers verrassende resultaten. De toeschouwers waren de grote winnaars van de avond dankzij de nodige verrassende uitslagen, maar liefst veertien 100+ finishes (HF 158 van Wouter Vaes) en 35 maximum scores.

 

Na de groepsfase en een tussenronde waarin Gian van Veen en Theo van Elshout sneuvelden bleven Oswin Streden, Jermaine Wattimena, Paul Hendrix Jelle Klaasen, Arno Louwers, Wouter Vaes, Yoeri Duijster en Andre Duijster over als kwartfinalisten. Vervolgens kwamen Jelle, Wouter, Jermaine en Yoeri als halve finalisten uit de strijd. Aansluitend werden deze afgewerkt (Jermaine vs Jelle 4-3 en Wouter vs Yoeri 4-2) waarna aan de troostfinale kon worden begonnen. Hierin stond Bobby Biemans tegenover Jeroen Verhoeven die een simpele 1-4 zege wist te boeken na eerder ook al Jos Rovers met 3-1 te hebben verslagen. Bobby was eerder met 2-3 te sterk voor Barry Zander.

 

En dan was het tijd voor de finale om de dagzege tussen Jermaine Wattimena en Wouter Vaes. Wie dacht dat Jermaine na zijn PDC succes van afgelopen weekend wel eventjes over tegenstander Wouter heen zou lopen kwam bedrogen uit. Wouter Vaes speelde een prima partij en liet Jermaine peentjes zweten gedurende de maximale negen te spelen legs. Uiteindelijk was het toch Jermaine die er met de 5-4 winst vandoor ging en Wouter naar de Runner Up plaats verwees.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 04; 1. Jermaine Wattimena 2. Wouter Vaes 3. Jelle Klaasen en Yoeri Duijster.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 05 van de Oranjebar Super Ranking 29 wordt gespeeld op dinsdag 19 februari 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK