Oranjebar Super Ranking #28; Jermaine Wattimena onbetwist de beste tijdens speeldag 7

Jermaine Wattimena wint 7e speeldag van de OSR #28 na ruime 5-1 zege op Benito van de Pas. Rick de Bie grijpt troostprijs en de Mysterie Box blijft opnieuw gesloten.

 

De zevende speelweek kreeg opnieuw bezoek van een aantal Nederlandse PDC spelers waaronder Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Jermaine Wattimena en resulteerde in een zelfde finale als die van 14 dagen geleden. Voornoemde spelers kwamen alle tot de halve finales waarbij Davy van der Zande als enige niet PDC speler ook terug te vinden was.

 

Eerder werd er natuurlijk gestreden inde groepsfase waaruit naast de eerder genoemde vier spelers ook Peter van den Broek, Mark Giepmans, Oswin Streden en Gian van Veen zich wisten te kwalificeren voorde kwartfinales. De overige spelers speelden vervolgens de verliezersronde die uiteindelijk uitmondde in een finale tussen Rick de Bie en Ruud Tijssen. Rick wist de troostfinale nipt met 4-3 te winnen en ging dus niet met lege handen naar huis.

 

De halve finales van het hoofdtoernooi leverde wedstrijden op tussen Jermaine Wattimena versus Jelle Klaasen (4-3) en Benito van de Pas versus Davy van der Zande ((4-0) waarna de avond kon worden afgesloten met een wedstrijd tussen twee kanonnen. In tegenstelling tot het treffen tussen Jermaine en Benito van twee weken geleden werd de finale lang niet zo spannend als gehoopt. Dit keer was Jermaine veel te sterk voor Benito die slecht een leg mocht winnen en met 1-5 een tik op de neus kreeg van de man uit Westervoort.

 

Benito van de Pas was deze avond wel goed voor de hoogste finish (170) en toverde en passant ook zes maximale scores uit zijn hoed. Het aantal 180’s waren sowieso aanzienlijk want zowel Davy van der Zande als Jelle Klaasen wisten er ieder ook vijf te gooien.

 

Uitslag kwalificatie dag 07; 1. Jermaine Wattimena 2. Benito van de Pas 3. Jelle Klaasen en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 20 november 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK