Oranjebar Super Ranking #28; Jermaine Wattimena in finale te sterk voor Wouter Vaes

Ook de achtste speeldag van de OSR #28 levert winst op voor Jermaine Wattimena. Wouter Vaes eindigt als Runner Up. Winst in troostfinale gaat Mark Giepmans.

 

Afgelopen dinsdag werd speeldag acht van de 28e Oranjebar Super Ranking afgewerkt met deze keer wederom een hoofdrol voor Jermaine Wattimena die in de finale de confrontatie moest aangaan met Wouter Vaes en weer wist te winnen (5-1).

 

Natuurlijk werd de avond begonnen met een groepsfase waaruit naast de kwartfinalisten ook de spelers moesten komen die voor de troostfinale wilden spelen. Barry Zander, Jermaine Wattimena, Dennis Gijsberts, Rick de Bie, Wouter Vaes, Oswin Streden, Leander Meyer en Peter van den Broek wisten zich deze week in de kwartfinales te spelen. Jermaine, Wouter, Oswin en Barry wisten zich vervolgens te plaatsen voor de halve finales. De man die deze avond de hoogste finish wist te gooien zat hier niet bij; Peter van den Broek perste er een 157 finish uit (T19-T20-D20) na eerder al 105 uit te hebben gegooid.

 

De overige deelnemers gingen vervolgens door met het spelen van de B-ronde en het waren Gian van Veen en Mark Giepmans die de troostfinale zouden bereiken. Deze werd met 2-4 beslist in het voordeel van Mark Giepmans.

In de aansluitend gespeelde halve finales van het hoofdtoernooi wist Wouter met 4-0 te winnen van Barry Zander en was Jermaine met 4-1 te sterk voor Oswin Streden.

 

Uitslag kwalificatie dag 08; 1. Jermaine Wattimena 2. Wouter Vaes 3. Oswin Streden en Barry Zander.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 27 november 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK